• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu Balıkesir'de 'Milletin Sesi' mitinginde

CHP'nin üçüncü

20:22 24 Temmuz 2022 Pazar
Kılıçdaroğlu Balıkesir'de 'Milletin Sesi' mitinginde
CHP'nin üçüncü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yurttaşları kürsüye çıkararak kendi sorunlarını dile getirmelerini sağladığı “Milletin Sesi” mitinglerini bugün Balıkesirde sürdürüyor.

Milletin Sesi mitinglerinin üçüncüsü Lozan’ın yıldönümünde Balıkesir’de saat 18.30da Kuvâ-yi Milliye Meydanında başladı. CHP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Parti Meclisi üyeleri ve milletvekilleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını halkın arasında takip ediyor.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlunun açıklamasının satır başları şöyle oldu:

Milletin Sesini dinlediniz. Bu sesi geniş kitlelere ulaştırmanın yanında Ankaradaki sağırlara da duyurmak zorundaydık. Onların da duyması lazımdı. Milletin arasında oturan, milletin halini düşünen yöneticilere ihtiyacımız var. Toplandığımız meydan sıradan bir meydan değil. Kuvâ-yi Milliye Meydanı. Kuvâ-yi Milliyeciler var burada. 
Lozanın yıldönümünü bayram ilan edeceğiz. Bu teklifi yaparken akla karayı bir daha göreceğiz. Bu teklifi TBMM Genel Kuruluna getirirken kimlerin vatansever olduğunu hep beraber göreceğiz. O gün TBMMnin Genel Kurulunu izlemenizi isteriz. Lozanın ne olduğunu 7 düvele anlattık. Henüz kendi ülkemizde bazı çevrelere anlatamadık. Onu da anlatacağız. Türkiye bütün mazlum milletlere örnek olan, önderlik yapan bağımsızlık savaşını veren ülkedir. 
Kuvâ-yi Milliyenin başkenti Balıkesire İstiklal Madalyası vermek lazım. Kimler Balıkesirin yanında onu da göreceğiz. 

Son güncelleme: 20:22 24.07.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı