• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu 17-25 Aralık sürecinin simge ismini ziyaret etti

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine verilen rüşvetleri reddeden 'Memur Teoman'a' yaptığı ziyarette

18:49 20 Nisan 2023 Perşembe
Kılıçdaroğlu 17-25 Aralık sürecinin simge ismini ziyaret etti
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine verilen rüşvetleri reddeden 'Memur Teoman'a' yaptığı ziyarette

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmirde kendisine verilen rüşvetleri reddeden Memur Teomanı ziyaret etti. 

Ziyaret sonrası konuşan Kılıçdaroğlu, Bugün Memur Teomanı ziyaret ettim. Memur Teoman bir devlet adamı, saygın bir kişi, gümrükte çalışıyor. Kendisine teklif edilen rüşvetleri almayan, almadığı için ikinci sınıf vatandaş muamelesi gören bir kişi. Bu kişiye sahip çıkmak, devlete sahip çıkmak demektir. Memur Teomanı ve ailesini ziyaret etmek benim için çok güzel bir olay.  Memur Teoman, 15 Mayıstan sonra çok daha güzel yerlerde olacak. Yine devleti için çalışan bir memur olarak görevini sürdürecek ifadelerini kullandı. 

PARTİ MEMURLARINA SESLENDİKılıçdaroğlu devlette çalışan ama parti memuru olarak çalışan kişilere de seslendi.
CHP Genel Başkanı Şuan devlet içerisinde parti memuru gibi davranan, 15 Mayıstan sonra belgeler Bay Kemalin eline geçer mi diye düşünerek belge kaybedenlere de seslenmek istiyorum: Hangi belgeyi kaybederseniz kaybedin, Bay Kemal yolsuzlukların izini bulacaktır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını onların burnundan fitil fitil getirecektir. Bu devletin Memur Teomanlara ihtiyacı var. Parti memuru olup adı yolsuzluklara bulaşmış kişilere ihtiyacımız yok. Bütün Memur Teomanlara, bütün devleti için, vatandaşları için çalışanlara İzmirden selam olsun. Bakınız Reza Zarrab adamlarına diyor ki: Gümrükten malı geçiremediniz, rüşvet verin diyor. Rüşvet verip de Memur Teoman rüşvet almayınca Reza Sarraba şunu söylüyor: Ne yaptıysam almadı. ifadelerini kullandı.

Son güncelleme: 18:49 20.04.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı