• Turkhane Logo

KHK mağduru komiser Özkan Kiraz: Suçumun ne olduğunu bilmek istiyorum

KHK TV'ye konuşan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç komiser Özkan Kiraz:

20:06 29 Kasım 2019 Cuma
KHK mağduru komiser Özkan Kiraz: Suçumun ne olduğunu bilmek istiyorum
KHK TV'ye konuşan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç komiser Özkan Kiraz:

Adalet ve Kalkınma Partisinin (AKP) 15 Temmuz 2016 darbe teşebbüs bahanesiyle yayımladığı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) Emniyetten ihraç edilen komiser Özkan Kiraz, KHK TVden Berna Kavaklıya konuştu. Önce açığa alınan daha sonra da KHK ile ihraç edilen Özkan Kiraz, Dört yıldır ne ile suçlandığımı bilmek istiyorum. dedi. 
Her müracaata Hakkında soruşturma devam ediyor. cevabı aldığına işaret eden Özkan Kiraz, dört yıl bekletilen soruşturmanın olamayacağını söylüyor. 


NÜFUZLU İNSANLAR HEMEN GÖREVİNE İADE EDİLDİ
Kendisi ve arkadaşları hakkında sahte rapor düzenleyenler, yalan ifade verenler hakkında şikâyetçi olduğunu söyleyen Kiraz, Yaşadığımız stres, mağduriyetler bir iki kişinin dudağı arasında. Medyadan gördüğümüz kadarıyla nüfuzlu insanların hemen göreve döndüğünü görüyoruz. İhraç olduğum zaman daha 20 yıl görev yapabilirdim. Ben mesleğime aşık bir insandım. Ben bu yaşta kenarda oturmayı kabul etmiyorum. Görevimde bir çok başarıya imza attım. Ben çalışmak istiyorum. dedi. İnsanları kolayca mağdur edenlere seslenen Özkan Kiraz Bu insanların ellerine kan bulaştı, Binlerce kişi intihar etti, hasta oldu, çocukları perişan oldu ,bunun bir öbür dünyada da bir hesabı olacak dedi  
Programda Samsunda yaşayan Özkan Kirazın annesi ve abisi de duygularını anlattı.   

Son güncelleme: 20:06 29.11.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı