• Turkhane Logo

"KHK ile mağdur edilmiş bir ailenin çocuğu Bahadır umutsuzluğa yenik düştü"

Deva Partisi lideri Ali Babacan, Diyarbakır'da intihar eden Bahadır Odabaşı'nın KHK ile mağdur edilmiş bir ailenin çocuğu olduğunu belirterek, "Üzgünüm" dedi.

17:46 16 Ocak 2022 Pazar
Deva Partisi lideri Ali Babacan, Diyarbakır'da intihar eden Bahadır Odabaşı'nın KHK ile mağdur edilmiş bir ailenin çocuğu olduğunu belirterek, "Üzgünüm" dedi.


Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bahadır Odabaşı 16 yaşında aramızdan ayrıldı. KHK ile mağdur edilmiş bir ailenin çocuğu, hayata tutunmaya çalışırken umutsuzluğa yenik düştü. Adalete olan inanç tükendikçe gençlerin yaşama hevesi ellerinden alınıyor. Üzgünüm. Acılı aileye başsağlığı diliyorum.”
  Bahadır Odabaşı 16 yaşında aramızdan ayrıldı. KHK ile mağdur edilmiş bir ailenin çocuğu, hayata tutunmaya çalışırken umutsuzluğa yenik düştü.


Adalete olan inanç tükendikçe gençlerin yaşama hevesi ellerinden alınıyor.

Üzgünüm. Acılı aileye başsağlığı diliyorum. — Ali Babacan (@alibabacan) January 16, 2022
Gülen Cemaati mensubu olduğu gerekçesiyle 4 yıl önce görevinden ihraç edilen ve ardından tutuklanan baba Nurettin Odabaşı, dün Orduda toprağa verilen oğlunun cenazesine elleri kelepçeli şekilde katılabilmişti.
  Önceki gün intihar eden 16 yaşındaki B.O. Ordu’da defnedildi.

4 yıldır hapiste olan KHK’lı babasının cenazeye katılmasına izin verildi.

Babanın HIÇKIRIKLARI… Sözün bittiği yer.

Bu öğretmen, ailesi bunları hak edecek ne yaptı? Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun. pic.twitter.com/RbO924zymn — Sevinç Özarslan (@sevincozarslan) January 15, 2022  

Son güncelleme: 17:46 16.01.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı