• Turkhane Logo

Kesik bacak vahşetinde kurbanın ismi belli oldu

Kadıköy Acıbadem'deki bir çöp konteynerinde kağıt toplayıcıları bir bacak olduğunu fark etti.

18:36 27 Şubat 2019 Çarşamba
Kesik bacak vahşetinde kurbanın ismi belli oldu
Kadıköy Acıbadem'deki bir çöp konteynerinde kağıt toplayıcıları bir bacak olduğunu fark etti.

Durum polise bildirildi. Olay yerine gelen polis, çöp konteyneri ve çevrede inceleme yaptı. Yapılan inceleme sırasında bir bacak daha bulundu. Polis aynı erkeğe ait olduğu belirtilen bacakların bulunduğu konteyner ve çevresinde incelemesini sürdürdü.

Kimliği tespit edilen kişiyi öldürdüğü belirlenen şüphelilerin yakalandığı bildirildi. Güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkılarak yakalanan şüpheli sorgulanmak üzere Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

AMCASINI ÖLDÜRÜP PARÇALARA AYIRMIŞ


Polis, bacakların içine konulduğu çuvalın üzerinde telefon numarası yazan bir kargo şirketini ulaştı. Kargo şirketi çuvalla kargonun gönderildiği kişinin adını polise verdi. Polisin gözaltına aldığı kişi, çuvalı arkadaşı F.Ö.ye verdiğini söyledi. Bunun üzerine İkitellide yakalanan F.Ö., amcası Rıfat Rıza Ö.yü (55) öldürdüğünü itiraf etti. Amcasını tartışma sonrası öldürdüğü öğrenilen F.Ö.nün daha sonra cesedi parçalara ayırdığı tespit edildi. Polis, cesedin diğer parçalarına ulaşabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Gözaltına alınan iki kişi, Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Son güncelleme: 18:36 27.02.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı