• Turkhane Logo

Kenez: 'Ankara'da hakimler var' diyemiyoruz bari 'avukatlar var' diyebilelim

Gazeteciler Levent Kenez ve Ekrem Dumanlı, Türkiye'nin sıcak gündemini Çıkış Yolu'nda konuştu. Ankara Barosu'nda yaşanan işkence raporu krizini değerlendiren Kenez, "'Ankara'da hakimler var' diyemiyoruz bari 'avukatlar var' diyebilelim" dedi.

22:20 27 Ocak 2022 Perşembe
Kenez: 'Ankara'da hakimler var' diyemiyoruz bari 'avukatlar var' diyebilelim
Gazeteciler Levent Kenez ve Ekrem Dumanlı, Türkiye'nin sıcak gündemini Çıkış Yolu'nda konuştu. Ankara Barosu'nda yaşanan işkence raporu krizini değerlendiren Kenez, "'Ankara'da hakimler var' diyemiyoruz bari 'avukatlar var' diyebilelim" dedi.


Ağır işkence altında itirafçı olduğu iddia edilen O.C. isimli şahsın beyanları doğrultusunda yeniden yapılanma iddiasıyla Ankara Emniyetinde gözaltında tutulan, avukat, ev hanımı, emekçi çok sayıda insana kötü muamele ve işkence yapılması karşısında, hukuki reflekslerini kaybettiği izlenimi veren Ankara Barosunun yasak savmak babından yaptığı açıklama için, olayı Meclis gündemine de taşıyan HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu Kem kümlü açıklama eleştirisini yöneltti.
  Ankara Barosunda işkence krizi

Dumanlı: Sarayın şamarından bu kadar mı korkuyorlar? pic.twitter.com/9512NDoCEz — Aktif Haber (@aktif_haber) January 28, 2022

  Ankara Barosunda işkence krizi

Kenez: Ankarada hakimler var diyemiyoruz bari avukatlar var diyebileleim pic.twitter.com/KFyOZyYLhB — Aktif Haber (@aktif_haber) January 28, 2022
  Ankara Barosunda işkence krizi

Dumanlı: İşte Türkiyede hakimin ve avukatın fotoğrafı bu pic.twitter.com/m6p8XFiKUJ — Aktif Haber (@aktif_haber) January 28, 2022
Sezen Aksunun Şahane bir şey yaşamak adlı şarkısıyla ilgili tartışmaların ilk günlerinde Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz; o dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir ifadelerini kullanan AKPli Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, geri adım attı. 

Erdoğan, Dilini koparma ifadesini bir kişinin şahsına değil, kutsallarına karşı hakarete dönük bir tavır olarak ifade ettim. dedi.
  Erdoğanın, Sezen Aksuyu hedef alan sözleri

Dumanlı: Ne farkın var Talibandan pic.twitter.com/gOYKQeD8wX — Aktif Haber (@aktif_haber) January 28, 2022
  Erdoğanın, Sezen Aksuyu hedef alan sözleri

Kenez: Yeter artık, konuşma denmediği sürece değişen birşey olmaz pic.twitter.com/5z85fjbdua — Aktif Haber (@aktif_haber) January 28, 2022
İstanbul’u teslim alan kar, iktidarı uzun zamandır olmadığı kadar yüksek tempolu biçimde çalışmasına yol açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, insanlar yollarda sefalet içindeyken balık restoranında olduğu, gece boyunca hiçbir yere hizmet gitmediği, otobüslerin çalışmadığı, tuzlama yapılmadığı, yolların açılamadığı iddiaları AKPye yakın televizyon, gazete ve sosyal medya hesaplarında aralıksız işlendi.

AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon yayınında kendisinin de aynı gece 03.00’e kadar işin başında olduğunu söyledi.
  İstanbulda kar tartışması

Kenez: Olan vatandaşa oldu pic.twitter.com/FIiatTO78V — Aktif Haber (@aktif_haber) January 28, 2022
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bürokratlara çağrısının karşılık bulduğunu cumhurbaşkanlığı sarayında alınan kararlara ‘direnildiğini’ kaydetti. CHP lideri, söz konusu büroktarların kendisine yolsuzluk belgeleri yolladığını kaydetti.

Kılıçdaroğlu, ilki 16 Ekim 2021’de olmak üzere birkaç kez devlet memurlarına kanunlara aykırı emirlere uymamasını tavsiye etmişti. CHP lideri, iktidar geldiklerinde, mahkeme kararlarına uymayanları devlette tutmayacağını ifade etmişti.
  Kılıçdaroğlunun bürokratlara çağrısı

Dumanlı: Kılıçdaroğlu memur Teoman kadar bu hırsızlığa göz yummayan emniyetçileri de hatırlamalı pic.twitter.com/MZIOV4x4rj — Aktif Haber (@aktif_haber) January 28, 2022
Sauna Çetesi ile Türkiyenin adını duyduğu ve IŞİDe silah satarken yakalanan eski asker Gökhan Nuri Bozkır sürpriz şekilde Türkiyeye iade edildi.

MİTin yurt dışına kaçırdığı Bozkır Ukraynada yakalanmıştı. Buradaki ülke basınına konuşmuş ve Suriyeye yollanan silahlarla ilgili belgeler paylaşmıştı. Erdoğanın başını ağrıtacak bu gelişmeler yaşanırken Bozkır Türkiyeye getirildi. Şimdi Ankarada yeni tezgah devreye sokuldu. Nuri Bozkır üzerinden Hablemitoğlu cinayeti de Cemaatin üzerine mi yıkılacak?
  Gökhan Nuri Bozkır sürpriz şekilde Türkiyeye iade edildi

Dumanlı: Bu adamı Türkiyeden kaçıran MİT değil mi? pic.twitter.com/nSNEE7SgG1 — Aktif Haber (@aktif_haber) January 28, 2022  

Son güncelleme: 22:20 27.01.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı