• Turkhane Logo

Kaybedince Maldivler‘e tatile gitti: Belediye seçimlerinde fark yiyen AKP’li Hüseyin Filiz’e tepki yağdı.

15:50 14 Nisan 2024 Pazar
Kaybedince Maldivler‘e tatile gitti: Belediye seçimlerinde fark yiyen AKP’li Hüseyin Filiz’e tepki yağdı.





31 Mart’ta Çankırı’da AKP belediye Başkan adayı olan ancak MHP’li rakibiden fark yiyen Hüseyin Filiz  üzüntüsünü gidermek ve teselli bulmak için Maldivler’e gittiği yorumları yapıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları da Istakoz yemeye mi gittin?  Diye sordu.



Dünyanın en lüks tatil yörelerinden birisi olan Maldivler’den fotoğraf paylaşan AKP Çankırı Belediye Başkan adayı ve eski AKP’li vekili Hüseyin Filiz’e sosyal medyada tepki yağdı.



Eski AKP’li vekil Hüseyin Filiz, Dünyanın en lüks tatil yörelerinden birisi olan Maldivler’deki tatiliyle ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Filiz, “Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel. Torunlarım Hüseyin, Ömer, Hülya Minel” paylaşımında bulundu.



Bir takipçi “Seçimi kaybedince kendinize ödül mü verdiniz? Yoksa seçimi kaybetmeyi mi kutluyorsunuz?” sorusunu yöneltti.



Gazeteci İsmial Sapmaz ise Maldivler’e torun tombalak tatile giden Hüseyin Filiz, meğer 31 Mart’ta Çankırı’da AK Parti’nin adayıymış. MHP’li rakibi, Filiz’in iki katı kadar oy alarak, başkan seçilmiş. Belediyeyi MHP’ye kaptıran Filiz, üzüntüsünü gidermek ve teselli bulmak için Maldivler’e gitmiş olabilir



Filiz’in paylaşımına tepkiler şöyle:



-Hey anam hey
Bizde gül kokulu memleketim Çankırı niye bu kadar güzel diyorduk.




-Seçimi kaybedince kendinize ödül mü verdiniz? Yoksa seçimi kaybetmeyi mi kutluyorsunuz?



-Sn. Cumhurbaşkanım biz size destek vermek adına deprem bölgesinde onca sıkıntıya rağmen Partimizin arkasında durduk.Halkın sesini duymanızı rica ediyorum. Bu lüks hayatlara son vermenizi bekliyoruz. Biz seçim sonucunun üzüntüsünü halâ üzerimizden atamadık..
Istakoz yemeye mi gittiniz?




-Abi seçimi biz kaybettik sizin bir hatanız yok. Asla lüks tatillerden falan vazgeçmeyin.



-Allah bu milletin hakkını yedirmesin haramzadekere



-Bu hezimetin bir ödülü olmalıydı tabi..



-Türkiye’de çok güzel ama sizin gibiler olmazsa. Daha dün kadın istakoz paylaşmış bugün de bu eski vekil beyefendi Maldivler tatilini paylaşıyor. Yeter artık hem milletin hem de Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’ın yakasından düşün. Millet ekmek bulamıyor efendi Maldivler’in…

Son güncelleme: 15:50 14.04.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı