• Turkhane Logo

Kadın doğum hastanesindeki erkek hasta sosyal medyayı karıştırdı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek binası açılışı duyurusunda kullandığı yatan erkek hasta fotoğrafı sosyal medyayı karıştırdı.

14:58 03 Temmuz 2021 Cumartesi
Kadın doğum hastanesindeki erkek hasta sosyal medyayı karıştırdı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek binası açılışı duyurusunda kullandığı yatan erkek hasta fotoğrafı sosyal medyayı karıştırdı.



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek binası açılışı duyurusunda kullandığı yatan erkek hasta fotoğrafı sosyal medyayı karıştırdı. Erdoğan’ın erkek bir hastayı ziyareti sırasında çekilen fotoğrafa, “Çocuk biraz iri mi doğmuş”, “Bakanım beyefendi sanırım yeni doğum yapmış. Bari bir çeyrek altın taksaydınız” yorumları yapıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kadın ve çocuk hastanesi açılışı için yaptığı paylaşım sosyal medyanın gündemine oturdu.


ERDOĞAN HASTANEYİ MASKESİZ GEZDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek binası açılışının duyurusunu twitter hesabı üzerinden “Açılışı Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yapılan Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek binasında 27 kadın doğum, 26 çocuk polikliniği ve 5 ameliyathane bulunuyor. Toplam yatak kapasitesi 370. Sağlığa yatırım hizmet ve güven demek. İyi olmak için sebepler artıyor” sözleriyle paylaştı. Fotoğrafta AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın maskesiz olması dikkat çekti.

HASTANEDE İLK DOĞUM YAPAN KİŞİ Mİ?

Koca’nın paylaştığı fotoğraf karesinde Erdoğan’ın erkek bir hastayı ziyaret ettiği görülüyor. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek binası açılışında Erdoğan’ın erkek bir hastayı ziyaret etmesi kafaları karıştırırken sosyal medyada da çok sayıda yorum yapılmasına neden oldu. İşte o yorumlardan bazıları:

–  Yatan beyefendi sezaryen mi normal doğum mu?

– Bu bey hastanede ilk doğum yapan kişi mi?

– Kadın doğum ve çocuk hastanesinde yatan bu hasta kim? Kadın desem değil, çocuk desem değil… Konu mankeni mi?

– Kadın doğum ve çocuk hastanesindeki hastayı ne kadına ne de çocuğa benzettim.

– Kadın doğum erkek hasta tuhaf ama sormam lazım. Bu hasta doğum mu yaptı?

– Çocuk biraz iri mi doğmuş???

– Bu yenidoğan mı? Maşallah küçülmüş de büyümüş sanki.

– Bakanım beyefendi sanırım yeni doğum yapmış. Bari bir çeyrek altın taksaydınız. Doğum hastaneniz hayırlı olsun.

– İlk doğan bebek fotoğraftaki mi?”
  Açılışı Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yapılan Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek binasında 27 Kadın Doğum, 26 Çocuk Polikliniği ve 5 ameliyathane bulunuyor. Toplam yatak kapasitesi 370. Sağlığa yatırım hizmet ve güven demek. İyi olmak için sebepler artıyor. pic.twitter.com/7GXxdKr8I3 — Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) July 2, 2021  

Son güncelleme: 14:58 03.07.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı