• Turkhane Logo

İzmir'de TÜGVA'ya okullarda sporcu öğrenci arama izni

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönettiği TÜGVA’ya, İzmir'deki okullarda sporcu öğrenci arama-tarama faaliyetleri yürütmesi için izin verildi.

13:30 02 Ekim 2022 Pazar
İzmir'de TÜGVA'ya okullarda sporcu öğrenci arama izni
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönettiği TÜGVA’ya, İzmir'deki okullarda sporcu öğrenci arama-tarama faaliyetleri yürütmesi için izin verildi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün onayıyla ilçe spor il müdürlükleriyle sporcu arama-tarama faaliyetleri yürütmek amacıyla protokol yaptı. Ardından ilçe kaymakamlıklarına başvuran vakıf, okullarda öğrenci sporcu arama-tarama faaliyetinin yürütüleceğini ve bu kapsamda gerekli kolaylığın sağlanmasını talep etti. İlçe kaymakamlıkları da ilçe milli eğitim müdürlüklerine, okullara gönderilmesi için resmi bir yazı iletti.

İZİN VERİLMESİ TALEBİ
Cumhuriyetin haberine göre TÜGVAnın Menemen İlçe Kaymakamlığına 15 Eylül 2022de yaptığı başvuruda şu ifadeler yer aldı:
Türkiye Gençlik Vakfı Menemen İlçe Temsilciliği olarak, aşağıda belirtilen branşlarda vakfımız faaliyetlerde bulunmaktadır. Kurumumuz ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından protokol kapsamında yürütülen sportif faaliyetler için ilçemiz okullarında görevli antrenörlerimiz tarafından yapılacak olan sporcu öğrenci arama tarama faaliyetlerine izin verilmesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederiz.
Menemen Kaymakamlığı tarafından Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne resmi okul müdürlüklerine gönderilmesi istemiyle 22 Eylülde tebliğ edilen yazıda ise şöyle denildi:
Türkiye Gençlik Vakfı Menemen İlçe Temsilciliğinin okullarda sporcu öğrenci tarama için ilgi yazısı ekte olup, okul müdürlüklerinin gerekli kolaylığı sağlaması hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.
11 BRANŞTA KURSTayyip Erdoğanın oğlu Bilal Erdoğanın yönettiği TÜGVA, yeni eğitim yılı ile birlikte gerekli izinleri alarak İzmir genelinde kendi antrenörleriyle öğrenci sporcu arama-tarama faaliyetlerine başladı. Bu kapsamda ilk olarak Karabağlar, Buca ve Menemendeki okullarda okçuluk, güreş, basketbol, atletizm, tekvando, oryantiring, satranç, masa tenisi, hentbol, badminton ve voleybol branşlarında kurslar açıldı.

Son güncelleme: 13:30 02.10.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı