• Turkhane Logo

İYİP CHP’nin bir kalesinde daha aday çıkardı

18:25 05 Ekim 2023 Perşembe
İYİP CHP’nin bir kalesinde daha aday çıkardı





Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren ve geçtiğimiz haftalarda İzmir adayını açıklayan İYİ Parti CHP’nin bir başka kalesi olan Eskişehir adayını da açıkladı.



26 Ağustos’ta yaptığı açıklamada yerel seçimlere tek tek girme çağrısı yapan İYİ Parti lideri Meral Akşener, adaylarını bir bir açıklıyor.



Geçtiğimiz haftalarda İzmir adayını açıklayan Akşener, CHP’nin bir başka kalesi olan Eskişehir adayını da açıkladı.



Akşener, partisinin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayının Melih Aydın olduğunu açıkladı.



Eskişehir’de son yerel seçimi Millet İttifakı’nın CHP’li adayı Yılmaz Büyükerşen kazanmıştı. Büyükerşen oyların yüzde 52,3’ünü alırken, Cumhur İttifakı’nın adayı AKP’li Burhan Sakallı ise yüzde 45,14’lük oranla ikinci olmuştu.



HAK ETTİĞİNİ KAZANDIRMAYA KARARLIYIZ



36 yaşındaki iş insanı Melih Aydın, 19 Eylül’de sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşme gerçekleştirdiğini ifade etmişti. Aydın, paylaşımında şunları kaydetmişti: “Bugün Sayın Genel Başkanımızla bir görüşme gerçekleştirdik. İttifakımızı yalnızca ve yalnızca milletimizle, hemşehrilerimizle yapmaya, şehrimizin desteğini alarak Eskişehir’e hak ettiği adil ve sosyal belediyeciliği kazandırmaya kararlıyız. Eskişehir iyi olacak.”

Son güncelleme: 18:25 05.10.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı