• Turkhane Logo

İstifa resti: 'Ya sen ya ben'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,

17:24 28 Aralık 2022 Çarşamba
İstifa resti: 'Ya sen ya ben'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, belediyelerde yürütülen terör soruşturmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun daha önce kendisini aradığını söyledi.

Soylu, İmamoğlu’nun kendisini aradığını iddia ederek, “CHP Genel Merkezi zaten beni sevmiyor, ne olursunuz bana bu konuda yardımcı olur musunuz?” dediğini söyledi.
İmamoğlu ise bu sözlere Twitter’dan yanıt verdi:
*Bakan Soylu “Saygılarımla” diyerek kendisini aradığımı ve yardım istediğimi söylemiş. Bu kuyruklu bir YALAN!
*İstihbarat sende, telefon takibi sende, tüm bilgilere erişme gücün var. Bunu ispat edersen ben, edemezsen sen istifa etmelisin. HODRİ MEYDAN.


Soylu’nun sözlerinin satırbaşları şöyle:
“İMAMOĞLU BENİ ARADI”
*CHP’de kaybettiği itibarı bizlere saldırarak, meseleleri demagojiyle anlatmaya çalışanlar boşuna çırpınış içindedir.

*Bu bahsedilen kişi İmamoğlu saygılarını sunarak beni aramıştır. Bana, ‘CHP Genel Merkezi beni sevmiyor, bana yardımcı olur musunuz’ diye ricası olmuştur.
*Biz ‘kanun ne gerektiriyorsa yaparız’ dedik ve yaptık. İşine geldiğinde alttan almasını bileceksin, diğer taraftan dönüp hakaret edeceksin.
*Elbette belediye başkanlığının sorumluluğu var. Hem terörden uzak durma hem de alet olmama durumu var.
*İBB Başkanı zaman zaman terlemiş, alnını silme zorunda kalmış, kaybettiği itibarı, hizmet yapamadığı için tarihin en başarısız belediye başkanı olarak nitelendirilen, İETT otobüslerini çalıştırmaktan, çöp toplamaktan yoksun böyle bir belediye başkanı elbette ki bunları kapatabilmek için İstanbul’a ilgi açığını kapatabilmek için, yargı kararından bulamadığı mağduriyeti buradan bulacak.

Son güncelleme: 17:24 28.12.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı