• Turkhane Logo

İstifa eden İYİP Ankara İl Başkanı Köylüoğlu: Gelişmeler AKP’ye seçim kazandırma operasyonu gibi

15:50 09 Ekim 2023 Pazartesi
İstifa eden İYİP Ankara İl Başkanı Köylüoğlu: Gelişmeler AKP’ye seçim kazandırma operasyonu gibi





İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, “Mansur Yavaş’ın kaybetmesi için çalışmamız isteniyor. Gelişmeler AK Parti’ye seçim kazandırma operasyonu gibi oldu” diyerek görevinden istifa etti.



İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, gelişmelerin AKPye seçim kazandırma operasyonu gibi olduğunu öne sürüp görevinden istifa etti.



YAVAŞ’IN KAYBETMESİ İÇİN ÇALIŞMAMIZ İSTENİYOR



İl yöneticisi 23 kişiyle birlikte İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’ndan istifa eden Köylüoğlu, Ankara’da ‘Mansur Yavaş’a seçim kaybettirme’ stratejisi olduğunu öne sürdü. Sözcü gazetesine konuşan Köylüoğlu, “Ankara’da 25 yıllık AK Parti belediyesini sonlandırmak için canla başla çalıştık. Şimdi ise bizim göstereceğimiz adayın kazanma şansı olmayacağı biline biline Mansur Yavaş’ın kaybetmesi için çalışmamız isteniyor” dedi.



BU KADAR AGRESİF OLMAYA HİÇ GEREK YOKTU



İşbirliğinin İYİ Parti açısından kazanç olacağını belirten Köylüoğlu, “Oysa işbirliği partimizin de yararına idi. Birtakım kazanımlarımız olmuştu. Ankara’da birkaç metropol ilçeyi alsak kötü mü olurdu? Bu kadar agresif olmaya hiç gerek yoktu” ifadelerini kullandı. Köylüoğlu, “Gelişmeler AK Parti’ye seçim kazandırma operasyonu gibi oldu” dedi.

Son güncelleme: 15:50 09.10.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı