• Turkhane Logo

İstanbul’da otomatik silahlarla saldırı: 1 kişi öldürüldü

16:25 22 Aralık 2023 Cuma
İstanbul’da otomatik silahlarla saldırı: 1 kişi öldürüldü





İstanbul’un Sultangazi ilçesinde otomatik silahların kullanıldığı bir saldırı gerçekleştirildi. Barış Özdoğan adlı şahıs, kız arkadaşını karşılamak üzere, kaldığı otelden dışarı çıktığı anda iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna çok sayıda mermi isabet eden Özdoğan olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.



İstanbul’un orta yerinde otomatik silahlarla düzenlenen saldırıda bir kişi hayatını kaybetti.



Uğur Mumcu Mahallesi 2118 Sokak’ta kız arkadaşını almak için otele giden Barış Özdoğan (21), bir araçtan kimliği belirsiz kişilerce otomatik silahla açılan ateşle vuruldu.



Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Özdoğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde 50 kovan bulunduğu öğrenildi.



Olay yeri inceleme ekipleri olayın gerçekleştiği sokakta incelemelerde bulunurken polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Özdoğan’ın cenazesi, savcı ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Son güncelleme: 16:25 22.12.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı