• Turkhane Logo

İstanbul’da fidye vahşeti: Milli Gazete yazarının oğlunun cesedi dondurucuda bulundu

16:25 13 Temmuz 2023 Perşembe
İstanbul’da fidye vahşeti: Milli Gazete yazarının oğlunun cesedi dondurucuda bulundu





İstanbul’da geçtiğimiz pazartesi fidyeciler tarafından kaçırılan Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi Bayrampaşa’da bir evin derin dondurucusunda bulundu. Kan donduran cinayeti gerçekleştirdiği belirlenen şüphelinin, ailenin eski çalışanı olduğu öğrenildi.



İstanbul’da geçtiğimiz pazartesi Milli Gazete yazarı Kasadar’ın 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nuh Kasadar, kimliği meçhul kişiler tarafından kaçırıldı. Ailenin müracaatı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.



Polis, kaçırılan genci bulabilmek için seferber olurken, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli bu sabah saatlerinde gözaltına alındı. Gasp Büro Amirliğinde sorguya alınan şüphelinin söylediği adreslere 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ı bulabilmek için art arda baskınlar yapıldı.



Bayrampaşa’da bir eve yapılan baskın ve ardından yapılan aramada Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi evdeki derin dondurucunun içinde parçalara ayrılmış şekilde bulundu.



“PARÇA PARÇA ÇIKARILDI”



Polis evde yaptığı incelemede Muhammed Nuh Kasadar’ın kaçırıldıktan kısa bir sonra öldürülerek derin dondurucuya konduğunu tespit etti. Ceset kesin ölüm sebebi ve saatinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.



Öte yandan Gasp Büro Amirliği’nde sorgulanan şüphelinin ailenin eski bir çalışanı olduğu belirtildi. Poliste yapılan sorgusunda sürekli çelişkili ifadeler veren şüphelinin dengesiz hareketler sergilediği öğrenildi. Şüphelinin, perşembe adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.



Bir mahalle sakini, “Sabah 06.30 polisler geldi. Polis arkadaşlar buradan cesedi çıkardı. Bir tane de derin dondurucu çıkardılar. Herhalde ceset parçalanmış. Tek değil parça parça çıkarıldı” dedi.

Son güncelleme: 16:25 13.07.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı