• Turkhane Logo

İstanbul'da büyük dram: Baba ve 3 çocuğu ölü bulundu

Sancaktepe'de bir sitedeki dairede 3 çocuk ile babaları ölü bulundu. Mehmet A.'nın, eşinin evi terk etmesi üzerine 3 çocuğu ile birlikte intihar ettiği iddia edildi.

17:33 27 Ocak 2023 Cuma
İstanbul'da büyük dram: Baba ve 3 çocuğu ölü bulundu
Sancaktepe'de bir sitedeki dairede 3 çocuk ile babaları ölü bulundu. Mehmet A.'nın, eşinin evi terk etmesi üzerine 3 çocuğu ile birlikte intihar ettiği iddia edildi.

Sancaktepede Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesinde sitede bulunan dairede, sitenin teknikçisi Mehmet A.dan haber alınamaması üzerine polise haber verildi. 

Çilingir yardımıyla evin kapısının açılmasıyla içeri giren polis, içeride ikisi erkek çocuğu, biri kız çocuğu, bir de Mehmet A. isimli yetişkin erkeğin cansız bedenlerini buldu. 
İNTİHAR İDDİASICumhuriyette yer alan habere göre Mehmet A.’nın eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocukları ile birlikte intihar ettiği iddia edildi. 
Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, inceleme sürüyor.
CESETLERİ ADLİ TIP’A GÖTÜRÜLDÜOlay yerindeki incelemelerin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan olayın yaşandığı site havadan görüntülendi.
KORKUNÇ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTIVahşette yeni ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.
Olay ile ilgili konuşan Bülent Çiftçi, Çocuklar 8-10 yaşlarında. Onu tanıyorum, hepimize yardımcı oluyordu. Temizlik ve teknik elemanıydı burada çalışıyordu. Çocukları ile restoran bölümünde yemek yemiş. Sonra en üst kata kazan dairesine çıkmış. Orada kendini ve çocuklarını asmış. Olay kazan dairesinde olmuş. Çocukları dışarıdan getirmiş. Normalde burada oturmuyor dedi.
EŞİNE ŞİDDET UYGULADI İDDİASIPolisin yaptığı incelemede, Mehmet A.nın eşi Hülya A.yı Sultanbeylide darbettiğini belirlendi. Bunun üzerine Hülya A.nın eşinden şikayetçi olduğu kaydedildi.
Polisin olay yerinde incelemeleri devam ediyor.


KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMAOlaya ilişkin Sancaktepe Kaymakamlığından da yazılı açıklama yapıldı.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
İlçemiz Fatih Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesinde bulunan bir sitede işçi olarak çalışan, ailevi ve psikolojik sorunlar yaşayan M.Anın 3 çocuğunu öldürdüğü ve kendisinin de aynı yöntemle intihar ettiği anlaşılmıştır. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır. Meydana gelen bu elim olayda hayatını kaybeden masum çocuklarımıza Allahtan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Son güncelleme: 17:33 27.01.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı