• Turkhane Logo

İstanbul mafya şehri oldu: “Dur” ihtarına uymayan araçtan kalaşnikof ve çelik yelek çıktı

16:00 01 Eylül 2023 Cuma
İstanbul mafya şehri oldu: “Dur” ihtarına uymayan araçtan kalaşnikof ve çelik yelek çıktı





İstanbul’da kalaşnikof marka uzun namlulu silahın kullandığı saldırı ve cinayet olayları artmaya devam ediyor. Mafya örgütleri sokak ortasında bu silahla cinayet işlerken uyuşturucu satıcıları aynı silahla polis bile şehit edebiliyor. Suçlular tarafından uluorta kullanılan tam otomatik olan silah şimdide bir arabanın bagajından çıktı.



İstanbul Gaziosmanpaşa’da polisten kaçarken park halindeki bir otomobile çarparak duran araçtan kalaşnikof silah ve 2 adet çelik çıktı.



Gaziosmanpaşa’da motosikletli polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsü, park halindeki bir otomobile çarparak durdu. Ekiplerin araçta yaptığı aramada kalaşnikof silah ve 2 adet çelik yelek ele geçirildi.



KAÇAN ARAÇ, OTOMOBİLE ÇARPIP KALDIRIMA ÇIKTI



Şemsipaşa Mahallesi’nde Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli polisler, devriye gezerken şüphelendikleri bir otomobile Cengiz Topel Caddesinde ‘dur’ ihtarında bulundu. Polisin uyarısına aldırış etmeyen otomobil sürücüsü kaçmaya başladı. Bir süre polisin kovaladığı otomobil bir sokağa girdiği sırada park halinde ki bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil kaldırıma çıkarak durdu.



POLİS BAGAJDA SİLAH BULDU



Kaza sonrası kaldırımdaki bir motosiklette hasar gördü. Polis ekipleri otomobildeki şüpheliyi yakaladı. Otomobilde detaylı arama yapan polis ekipleri aracın bagaj kısmında kalaşnikof ve 2 adet çelik yelek ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken, otomobil de çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Son güncelleme: 16:00 01.09.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı