• Turkhane Logo

İsrailli oyuncunun gol sevinci tepki gördü: Kadro dışı bırakıldı

21:25 14 Ocak 2024 Pazar
İsrailli oyuncunun gol sevinci tepki gördü: Kadro dışı bırakıldı





Antalya’daki maçta Trabzonspor’u ağırlayan Bitexen Antalyaspor’un İsrailli oyuncusu Jehezkel’in attığı golden sonra bileğine yazdığı not ve çizdiği Davut yıldızı taraftarlardan büyük tepki topladı. Jehezkel’in gol sevincini resmi sosyal medya hesabından paylaşan Antalyaspor yönetimi de tepkilerden nasibini aldı.



Süper Lig’in 20. haftasında Trabzonspor’u ağırlayan Bitexen Antalyaspor’un beraberlik golü İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel’den geldi.



Sagiv Jehezkel’in gol sevinci ise büyük tepki topladı. Jehezkel’in attığı golden sonra bileğine yazdığı not ve çizdiği Davut yıldızı taraftarlardan büyük tepki topladı.



Antalyaspor’un daha önce Filistin için saygı duruşunu reddeden İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor’a attığı golün ardından “7 Ekim saldırısının 100’üncü günü” yazan ve Davut’un yıldızının yer aldığı bilekliği kameralara gösterdi.



Jehezkel’in gol sevincini resmi sosyal medya hesabından paylaşan Antalyaspor yönetimi de tepkilerden nasibini aldı.



MEYDAN OKUDU



Hükumete yakın yazarlardan İbrahim Karagül, “Bu “Soykırımcı Katil’i bu ülkeden derhal gönderin! Bu alçağın, bu pisliğin bu toprakları kirletmesine izin veremezsiniz. Siz göndermezseniz millet gönderecek. Antalyaspor’un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel; 7 Ekim’in 100. günü yazısı ve Siyon yıldızını tüm ülkeye göstererek Müslümanlara meydan okudu” dedi.



KADRO DIŞI BIRAKILDI



Tepkilerin ardından Antalyaspor yönetimi yaptığı açıklama ile oyuncunun kadro dışı bırakıldığını duyurdu. Açıklamada: “Bugün Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmanın 68’inci dakikasında attığı golden sonra bileğindeki yazıyı paylaşarak ülkemizin milli değerlerine aykırı hareket ettiği görülen Sagiv Jehezkel’in yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir. Yönetim Kurulumuz, sonunda şampiyonluk ya da kupa bile olsa, ülkemizin hassasiyetlerine karşı davranışlarda bulunulmasına asla müsaade etmeyecektir. Saygılarımızla” ifadeleri kullanıldı.

Son güncelleme: 21:25 14.01.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı