• Turkhane Logo

İsmail Saymaz'dan bir şark kurnazlığı haberi daha

Binlerce operasyonda bir çakı dahi bulunmayan hizmete yeni algı operasyonu yapılıyor.

12:17 24 Nisan 2018 Salı
İsmail Saymaz'dan bir şark kurnazlığı haberi daha
Binlerce operasyonda bir çakı dahi bulunmayan hizmete yeni algı operasyonu yapılıyor.

15 Temmuz kontrollü darbeyi Hizmet Hareketine yıkmaya çalışan AKP hükümeti, bu kapsamda binlerce operasyon yaptı. Hizmet Hareketi mensuplarına yönelik yapılan operasyonlarda 135 bin 778 kişi gözaltına alınırken bunlardan 77 bin 081 kişi tutuklandı. Binlerce operasyona rağmen hiç birinde suç teşkil edecek herhangi bir alet, bir çakı dahi bulunamadı. AKP Hükümeti, bunu görünce algı operasyonlarına başladı.  

Hürriyet Gazetesinde bugün İsmail Saymaz imzasıyla yer alan haberde Gaziantep emniyetinde çalışan bir polisin emniyetten kaçırdığı cep telefonu, bilgisayar, silah, mermi gibi eşyalarının kaçırıp sattığı haberi yer alıyor. Haberin en altında yer alan F.... soruşturmalarında ele geçirilen 30 cep telefonu ve 7 dizüstü bilgisayar, iki harddisk ve bir kamerayı da 4 bin TL’ye satıldı bilgisi yer alıyor.

Bu bilgiyi F...den ele geçenleri polis sattı başlığıyla veren muhabir Saymaz, haberin spotunda ise Gaziantep Emniyeti’nde, başta FETÖ olmak üzere 32 soruşturmada ele geçirilen 50 tabanca, 5 uzun namlulu silah, 13 şarjör, 1000’i aşkın fişek ile 30 cep telefonu ve 7 bilgisayarın bir polis tarafından iki yıl boyunca parça parça bürodan çıkarılarak satıldığı anlaşıldı. diyor. Haberi çok farklı şekilde çarpıtarak algı operasyonu yapan Saymaz daha önce de Hizmet Hareketiyle ilgili benzer haberlere imza atmıştı.


Saymazın bu haberine tepki gösteren  Gazeteci Erhan Başyurt twitter hesabından Hürriyet, 28  Şubat mantığıyla inanilmaz bir çarpıtma yapmış. F. Ö soruşturmasında ele geçirilen iki telefon ve bir bilgisayar satılmış. 2006dan bu yana terör soruşturmasında ele geçen ve satılan silahlarla birleştirip vermişler, UTANÇ verici bir haber..
  Hürriyet, 28 Şubat mantığıyla inanılmaz bir çarpıtma yapmış. ‘F.TÖ’ soruşturmasında ele iki telefon ve bir bilgisayar satılmış. 2006’dan bu yana terör soruşturmasında ele geçen ve satılan silahlarla birleştirip vermişler. UTANÇ verici bir haber... pic.twitter.com/pbIvvw1Wsh — Erhan BAŞYURT (@erhan_basyurt) 23 Nisan 2018



/

Son güncelleme: 12:17 24.04.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı