• Turkhane Logo

İnegöl’de Çiftlik Bank’ın mallarına el konuldu

Yüksek kar ortaklığı vaat ederek para toplayan Çiftlik Bank’ın Bursa’nın İnegöl ilçesindeki mal varlıklarına el konuldu.

19:54 14 Mart 2018 Çarşamba
İnegöl’de Çiftlik Bank’ın mallarına el konuldu
Yüksek kar ortaklığı vaat ederek para toplayan Çiftlik Bank’ın Bursa’nın İnegöl ilçesindeki mal varlıklarına el konuldu.

İnegöl’deki büyükbaş hayvan çiftliği, önceki gece şirketten para alamadıklarını söyleyen mağdurlar tarafından basılmıştı. Halk alacaklarına karşılık çiftlikteki hayvanlara el koymak istemiş, jandarma engel olmuştu. Daha sonra 20 kişi İnegöl başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

Savcılığının talimatıyla Çiftlik Bank’ın İnegöl’de mal varlıklarına el konuldu.

İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden veteriner hekimler de tesise gönderildi. Veteriner hekimler, tesisteki hayvanları sağlık kontrolünden geçirdi.Ekipler ise hasar tespiti yapıp Çiftlik Bank tabelalarını söktü.


DHA’nın haberine göre yetkililer, gelecek hafta içerisinde İstanbul başsavcılığınca Çiftlik Bank’ın tüm tesislerine kayyım atanacağını söyledi.

Çiftlik Bank’a yaklaşık 500 bin kişinin para yatırdığı iddia ediliyor.

Çiftlik Bank, bir yıldan uzun süredir internet üzerinden oynanan bir oyun. Oyunda, gerçek parayla tavuklar ve büyükbaş hayvanlar satın alınıyor, bu hayvanların her gün size para kazandırdığı iddia ediliyor.

Tanıtımlarda, Çiftlik Bank’ın bir yılda 1’e 3 verdiği öne sürülüyor. Ancak daha çok para kazanmanız için daha çok gerçek parayla yatırım yapmanız gerekiyor. Oyuna en az 20 lirayla giriş yapılıyor. Örneğin ’15 altınlık’ bir ‘Manisa tavuğu‘ 15 liraya alınıyor, her gün 10 kuruş ‘kazandırıyor.’

  ÇİFTLİK BANKIN BASIN DANIŞMANI DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCUSU ÇIKTI

Son güncelleme: 19:54 14.03.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı