• Turkhane Logo

İnce'den Kılıçdaroğlu'nun çağrısına jet cevap: "Ağabeyimdir, onun sözünü dinlerim..."

Katıldığı canlı yayında

23:11 23 Mart 2023 Perşembe
İnce'den Kılıçdaroğlu'nun çağrısına jet cevap:
Katıldığı canlı yayında

Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Muharrem İncenin adaylığı ile ilgilide konuşan Kılıçdaroğlu, eski yol arkadaşına bir mesaj gönderdi.

KILIÇDAROĞLUNDAN İNCEYE ÇAĞRIProgramda Muharrem İnce ile görüşecek misiniz? Nedir ondan beklentiniz? sorusuna yanıt veren Kılıçdaroğlu, Ben bütün partileri ziyaret ederim. Memleket Partisini de ziyaret edeceğim. Olması gereken şu: Birinci turda bu işi alıp Türkiyeyi ikinci kez yormamak lazım. Doğrusu budur diyerek üstü kapalı adaylıktan çekilmesini istedi.

İNCEDEN JET YANITKılıçdaroğlunun çağrısına İnceden jet yanıt geldi. Gazeteci Candaş Tolga Işıka konuşan İnce, Kılıçdaroğlunun kendisinin ağabeyi olduğunu belirterek Onun sözünü dinler, memnuniyetle de görüşür, konuşurum dedi.
SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTIİnce ile yaptığı görüşmenin detaylarını paylaşan Işık, Az önce Muharrem İnceyle konuştum. Kılıcdaroğlunun kendisine yaptığı İlk turda bitirmemiz lazım çağrısıyla ilgili 100 bin imzayı toplayayım önce Kemal Bey benim abimdir, genel başkanımdır. Onun sözünü dinler, memnuniyetle de görüşür, konuşurum dedi. ifadelerini kullandı.

Son güncelleme: 23:11 23.03.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı