• Turkhane Logo

İmamoğlu, Soylu’yu hedef aldı: Köşesinden pısırık pısırık cevaplar gönderiyor

18:25 15 Ocak 2024 Pazartesi
İmamoğlu, Soylu’yu hedef aldı: Köşesinden pısırık pısırık cevaplar gönderiyor





İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyede 550 terörist olduğu iddiasında bulunup bunu kanıtlayamayan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alarak, “Kul hakkı yediniz şimdi köşenizden pısırık pısırık cevaplar gönderiyorsunuz” dedi.



İstanbul Büşükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İBB’de terörist olduğu iddiasını hatırlatıp, “Kul hakkı yediniz şimdi köşenizden pısırık pısırık cevaplar gönderiyorsunuz” dedi.



SAYI VERİYORDU ŞİMDİ PISIRIK PISIRIK CEVAPLAR GÖNDERİYOR



İSKİ Bekardere Islahı ve Çengelköy çevre projesi temel atma töreninde konuşan İmamoğlu, eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun, İBB’ye dönük ‘terör’ ithamına tepki gösterdi. Soylu’nun, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 550 terörist var” sözleri sonrası başlatılan soruşturmada bu iddialar kanıtlanamamıştı. Soylu’nun İBB çalışanlarını hedef gösterdiği açıklamasını hatırlatan İmamoğlu, “Hatırlıyorsunuz değil mi? Kürsüleri devirecekti, mikrofonlar sallanıyordu bize anlatırken, sayı veriyordu… Kul hakkı yediniz kardeşim kul hakkı… Kul hakkı yediniz şimdi köşenizden pısırık pısırık cevaplar gönderiyorsunuz” dedi.



BOZUK OTOBÜS VİDEOSU ÇEKMEK İÇİN 15 BİN LİRA VERMİŞLER



AKP’nin İstanbul’da bozuk olmayan bir özel halk otobüsünün şoförüyle anlaşıp bozukmuş gibi göstermesiyle ilgili İmamoğlu, “İETT’yle ilgili araç arızalı kumpası nasıl onları çukura soktu? O çukurdan çıkamayacaklar. Aramaya kalksak onları çukurları gezmeye kalksak 5 yıl da yetmez bize. Kavacık Alman Üniversitesi hattında çalışması gereken Özel Halk otobüsü İETT’ye araç arızalı bilgisi veriliyor ve bu İETT aracı ta Eyüpsultan’da bulunuyor. 15 bin lira resmi ödeme yapıyorlar araca. Reklam filmi çekmek için. Ne için? Ekrem İmamoğlu’nun küçük küçük düşürecekler aklı sıra. Sahte bir reklam filmi çekecekler” dedi.

Son güncelleme: 18:25 15.01.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı