• Turkhane Logo

İmamoğlu, İYİ Parti kongresinde konuştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. İstanbul'da tuzakların boşa çıkartıldığını söyleyen İmamoğlu,

14:47 08 Ocak 2023 Pazar
İmamoğlu, İYİ Parti kongresinde konuştu
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. İstanbul'da tuzakların boşa çıkartıldığını söyleyen İmamoğlu,

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığının 3. Olağan İl Kongresi bugün yapılıyor. Genel Başkan Meral Akşenerin de katıldığı kongre, Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşiyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Ekrem İmamoğlu da, İYİ Parti İl Kongresinde açıklamalarda bulundu.

Kürsüde Millet İttifakı vurgusu yapan İmamoğlu, Millet İttifakının yarattığı ortaya koyduğu o güzel sürecin en güçlü hissedildiği yer de iddia ile söylüyoruz ki İstanbuldur dedi.
İBB Başkanı ayrıca, İstanbulda tuzakların boşa çıkarıldığının da altını çizdi.
Cumhuriyetin haberine göre İmamoğlu, Ben bu salonda adaylığımı ilan ederek yola çıkmıştım. Bugün tekrar o anları hatırladığımda meşakkatli 4 yılı aşkın bu süreçte Allah şahit ki en büyük duam millete mahcup olmamaktır. O milletin kıymetli evlatları bu salonda da var. Umarım buradaki kıymetli İstanbullulara da mahcup olmamışımdır diye konuştu.
İSTANBUL MİLLETİN İRADESİNİN SİMGESİDİRİmamoğlunun açıklamalarından öne çıkan satırlar şu şekilde:
Millet İttifakının yarattığı ortaya koyduğu o güzel sürecin en güçlü hissedildiği yer de iddia ile söylüyoruz ki İstanbuldur. Tuzakları boşa çıkararak İstanbulda ortaya konan tüm kumpasları paçavraya dönüştüren bu enerjiyle en güçlü şekilde devam eden milleti iradesinin de simgesidir İstanbul. 2019dan itibaren Türkiyenin başına gelen en güzel şey, Millet İttifakı. İstanbulda sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Kongrenizi bu duygularla kutluyorum. 
Tabii ki bu güzel gücün mimarları var. Buradan kıymetli Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve siz saygıdeğer Genel Başkanım Meral Akşener tam da o güzel enerjinin ve o güzel duygunun mimarı olduğunuz için şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle de Genel Başkanım Sayın genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlunun selamlarını iletiyorum.
ALLAH ŞAHİT Kİ EN BÜYÜK DUAM MİLLETE MAHCUP OLMAMAKTIRÇok değerli anlar yaşadık. Çok güzel anlar yaşadık. Zorlukları yaşıyoruz, yaşamaya devam edeceğiz. Ama biz sürecin her anını bilen, o güzel anları sıkıntılı anları tedbirleri coşkularıyla hazırlıklı olan bir milletiz. En büyük gücümüz milletin gücü. Ben bu salonda adaylığımı ilan ederek yola çıkmıştım. Bugün tekrar o anları hatırladığımda meşakkatli 4 yılı aşkın bu süreçte Allah şahit ki en büyük duam millete mahcup olmamaktır. O milletin kıymetli evlatları bu salonda da var. Umarım buradaki kıymetli İstanbullulara da mahcup olmamışımdır. 
Elbette İstanbulda güçlü bir uyuma ihtiyacımız vardı. O uyumun iki insanı değerliydi. CHP İl Başkanı Canan Hanım, İYİ Parti İl Başkanı, kıymetli dostum Buğra Kavuncu. Genel kurulunuzun en güzel sonuçlarla sonuçlanmasını, mücadelemizin aynı duygularla, hatta saygıdeğer Buğra Kavuncu dostumun birlikte koyduğumuz uyumun daha da üstüne çıkarak yürütmeyi arzuladığımız günleri hep beraber sağlarız diyorum.

Son güncelleme: 14:47 08.01.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı