• Turkhane Logo

İddia: Sokak röportajında Bahçeli'yi eleştirdi, belediye meclisinde zorla özür diletildi

Bir sokak röportajında MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştiren bir kadının zorla özür diletildiği iddia ediliyor.

23:57 03 Haziran 2022 Cuma
İddia: Sokak röportajında Bahçeli'yi eleştirdi, belediye meclisinde zorla özür diletildi
Bir sokak röportajında MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştiren bir kadının zorla özür diletildiği iddia ediliyor.


Sokak röportajında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin memleketi Osmaniyede ciddi oy kaybettiğini söyleyen bir kadın, belediye meclisinde yanlış anlaşıldığını söyleyerek özür diledi.

Röportajı yapan Ebru Uzun Oruç, kadının özür dilemek zorunda bırakıldığını söyledi.


BAHÇELİ DEYİNCE SİNİRLERİM TEPEME ÇIKIYOR

Sokak röportajları yapan Sokak Kedisi kanalı, 3 gün önce MHP lideri Bahçelinin memleketi Osmaniyede halka mikrofon uzattı.

Osmaniyeli bir kadın, Bahçelinin memleketine geldik. Ne düşünüyorsunuz? sorusuna şu yanıtı verdi: Bahçeli deyince sinirlerim tepeme çıkıyor. Hiç adını sorma, şimdi hakaret ederim. Bahçelinin memleketi diye bir memleket yok. (Yani iktidar değişikliği istiyorsunuz?) Kesinlikle. Hem de yarından da erken. Korkunç oy kaybetti burada. Benim çok eski MHPli arkadaşlarım var, Biz bu adamı mı destekledik? diyorlar ifadesini kullandı.

  Bahçeli’yi kendi memleketi Osmaniye’de sorduk#DahaNelerGöreceğiz

OSMANİYE

Röportajın Tamamıhttps://t.co/Hj98Fpc4ah pic.twitter.com/fQtdGUmWQN — Sokak Kedisi (@sokakkedisitv) May 31, 2022  

ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDA KALDI

Röportajı yapan Ebru Uzun Oruç, daha sonraki Twitter paylaşımında ise Bahçeliyi eleştiren kadının Osmaniye Belediye Meclisinde özür diletildiğini, o anların kayda alınıp MHPli hesaplar tarafından paylaşıldığını söyledi:

Osmaniyede yaptığımız röportajımızda Devlet Bahçeliyi eleştirdiği için Belediye meclisinde özür dilemek zorunda bırakılan vatandaşımız. Özür dilemek zorunda bırakılması yetmezmiş gibi bir de özrü kayda alınıp MHPli hesaplarda paylaşılıyor!

Kadın özür konuşmasında, Sosyal medyada çıkan bir haberle ilgili arkadaşlarımdan, Sayın Devlet Bahçeliden özür diliyorum. Yanlış anlaşılma olduğuna eminim. Çünkü önündeki şeyler kesilmiş, benim konuşmalarım. Özellikle kamuoyundan ve buradaki MHPli arkadaşlarımdan özür diliyorum. Maksadını aşan bir konuşma olmuş ifadelerini kullandı.
  Osmaniyede yaptığımız röportajımızda Devlet Bahçeliyi eleştirdiği için Belediye meclisinde özür dilemek zorunda bırakılan vatandaşımız. Özür dilemek zorunda bırakılması yetmezmiş gibi bir de özrü kayda alınıp MHPli hesaplarda paylaşılıyor! https://t.co/FKNPHyORqm pic.twitter.com/3bV1WbXyPv — Sokak Kedisi (@sokakkedisitv) June 2, 2022  

Son güncelleme: 23:57 03.06.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı