• Turkhane Logo

İbrahim Tatlıses kaza geçirdi

Şarkıcı İbrahim Tatlıses Bodrum'da kaza geçirdi. Araçta sıkıştığı belirtilen Tatlıses'i kurtarma çalışmaları sürerken, sağlığının iyi olduğu öğrenildi.

13:24 25 Ağustos 2022 Perşembe
İbrahim Tatlıses kaza geçirdi
Şarkıcı İbrahim Tatlıses Bodrum'da kaza geçirdi. Araçta sıkıştığı belirtilen Tatlıses'i kurtarma çalışmaları sürerken, sağlığının iyi olduğu öğrenildi.

Muğlanın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent ile Yalıkavak karayolu üzerinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen kazada türkücü İbrahim Tatlısesin bulunduğu VIP minibüs karşı istikametten gelen Gültekin Gülsoy yönetimindeki kamyonla kafa kafaya çarpıştı.

Çarpmanın şiddetiyle Tatlıses’in bulunduğu minibüs kamyonla birlikte şarampole yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Minibüs çarpışmadan hemen sonra alev alırken, yoldan geçenlerin yangın tüpleri ile müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

Kazada Tatlısesin bulunduğu minibüsteki üç kişi vatandaşlar ve sağlık ekiplerinin yardımı ile kurtarılırken, Tatlıses ve bir kişi otomobilde sıkıştı.



Bu arada kaza yerine gelen İbrahim Tatlıses’in çocukları Ahmet Tatlıses ile Dilan Çıtak da endişeyle kurtarma çalışmalarını takip etti.

İdo Tatlıses uçuruma inerek babası ile konuştu, sakinleştirmeye çalıştı. Kazayı duyanlar ise olay yerine akın etti. İbrahim Tatlıses’in yakınları basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için beyaz branda kullandı.

Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmalar sonucu aracın kapıları kesilerek, Tatlıses sıkıştığı yerden kurtarıldı. Kazada hafif şekilde yaralanan ve ayağında iki kırık olan Tatlısesin olayın şokunu ise atlatamadığı görüldü.

Tatlıses ambulansa konularak diğer yaralıların bulunduğu özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Trafik polislerine olay yerinde ifade veren kamyon şoförü ise “Ben normal seyrediyordum, kaza anında yağış vardı, birden minibüs karşımdan gelerek bana önümden çarptı, bende şok içerisindeyim” diye konuştu.

Son güncelleme: 13:24 25.08.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı