• Turkhane Logo

İbrahim Kalın: Elektrik faturalarında yeni adımlar atılacak

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, artan elektrik faturalarında yeni düzenleme yapılacağını söyledi.

22:22 07 Şubat 2022 Pazartesi
İbrahim Kalın: Elektrik faturalarında yeni adımlar atılacak
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, artan elektrik faturalarında yeni düzenleme yapılacağını söyledi.

C
umhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, artan elektrik faturalarında yeni düzenleme yapılacağını söyledi. Kalın, Elektrik faturalarında yeni adımlar kesinlikle atılacak dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, A-Haber canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.


Artan elektrik faturaları ve tepkilerle ilgili konuşan Kalın, Çok yakında elektrik faturalarına yeni düzenleme gelecek. İyileştirmeler devam edecek. Cumhurbaşkanımız da gerekli talimatları veriyor. Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz diye konuştu.

RUSYA-UKRAYNA KRİZİ

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden krize ilişkin de konuşan Kalın, Cumhurbaşkanımızın Zelenskiy ile Putini bir araya getirme teklifi çok kritik. Ukrayna olumlu bakıyor, Rusyanın da olumlu cevap vermesiyle bu görüşme gerçekleşir. Sayın Putinin Türkiye ziyareti olacak. Önümüzdeki günlerde o tarih de gelir ifadelerini kullandı

Kalının değerlendirmelerinden öne çıkanlar şöyle:

ERDOĞANIN CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI

Meclis Başkanımız da açıklama yaptı. Cumhurbaşkanımızın 2023te aday olmasında hukuki bir engel yok. Defalarca açıkladık erken seçim olmayacak.

İSRAİL CUMHURBAŞKANI HERZOGUN TÜRKİYE ZİYARETİ

İsrail Cumhurbaşkanı Herzogun ülkemize ziyareti olacak. Orada bir değişim oldu, olumlu yaklaşım var. Bizim İsrail ile ilişkilerimizde 2 temel boyut var. Bir ikili ilişkilerimiz var bir de Filistin var. Biz bunu İsrail tarafına açık şekilde ifade ettik. Filistinde ne olduğu bizi ilgilendiriyor. Kimse bunu sorgulayamaz. İsrail, Filistin meselesinde yapıcı adımlar atmaya başladı.

ERDOĞANIN SAĞLIK DURUMU

İki buçuk saat önce görüştük cumhurbaşkanımız gayet iyi. Doktorların öngörüsü birkaç gün içinde negatife döneceği yönünde. Görevinin başında biz görüşüyoruz, konuşuyoruz. Gerekli talimatları da veriyor ki işlerden aksama olmasın.

Son güncelleme: 22:22 07.02.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı