• Turkhane Logo

İBB sözcüsü Ongun’dan Soylu’nun ‘İBB gazetecileri maaşa bağladı’ sözlerine cevap

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sözcüsü Murat Ongun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “İBB bazı gazetecileri maaşa bağladı” iddiasına cevap verdi.

11:31 13 Ocak 2022 Perşembe
İBB sözcüsü Ongun’dan Soylu’nun ‘İBB gazetecileri maaşa bağladı’ sözlerine cevap
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sözcüsü Murat Ongun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “İBB bazı gazetecileri maaşa bağladı” iddiasına cevap verdi.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sözcüsü Murat Ongun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “İBB bazı gazetecileri maaşa bağladı” iddiasına cevap verdi. Ongun, “İptal edilen 31 Mart 2019 seçimi için de Sayın Bakan iddialı konuşmuştu ve ‘tam da bu kadar ciddi iştir.’ demişti. Sonuçta 1 kişi bile ceza almadı. İnşallah bu kez ispat eder.” ifadelerini kullandı.

SOYLU: İBB BAZI GAZETECİLERİ MAAŞA BAĞLADI


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “terör teftişi” soruşturmasına ilişkin olarak yeni açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İBB mesela, diyor ki ‘Adli sicil kaydı istedik temiz.’ Ben İçişleri Bakanıyım neyin temiz olduğunu biliyorum. Millete yalan söylemeyin. Elinizde çok sosyal medya trolü olması sizi haklı çıkarmaz. Bazı gazetecilere maaş vermek sizi haklı çıkarmaz. Bazı gazetecilere her ay 15 bin lira maaş, bazı gazetecilere her ay 30 bin lira maaş bağlamak sizi haklı çıkarmaz. Kamu gücünü insanlar kendi ikballeri için kullanmazlar. Hukuka uymayan bir durum varsa müdahaleyle mükellefiz. İBB’nin bu personellerin geçmişini bilmeme ihtimali yok. Bizde bütün bilgi ve belgeler var.” ifadelerini kullandı.

ONGUN: İNŞALLAH BU KEZ İSPAT EDER

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter’dan Bakan Soylu’nun iptal edilen İstanbul seçimleriyle ilgili eski bir videosunu paylaşarak, “İptal edilen 31 Mart 2019 seçimi için de Sayın Bakan iddialı konuşmuştu ve ‘Tam da bu kadar ciddi iştir.’ demişti. Sonuçta 1 kişi bile ceza almadı. Sayın Bakan bu akşam da AHaber’de ‘ciddi’ iddialarda bulundu. İnşallah bu kez ispat eder. Videoyu izleyerek karar verebilirsiniz” dedi.
  İptal edilen 31 Mart 2019 seçimi için de Sn. Bakan iddialı konuşmuştu ve “Tam da bu kadar ciddi iştir.” demişti. Sonuçta 1 kişi bile ceza almadı. Sn. Bakan bu akşam da AHaber’de “ciddi” iddialarda bulundu. İnşallah bu kez ispat eder. Videoyu izleyerek karar verebilirsiniz; pic.twitter.com/C40LJWA23x — Murat Ongun (@Mrt_Ongun) January 12, 2022  

Son güncelleme: 11:31 13.01.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı