• Turkhane Logo

HDP'li vekil: AKP ile görüşüyoruz

Abdullah Öcalan'ın 8 yıl aradan sonra avukatları ile görüşmesine izin veren AKP, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nden önce

17:27 24 Mayıs 2019 Cuma
HDP'li vekil: AKP ile görüşüyoruz
Abdullah Öcalan'ın 8 yıl aradan sonra avukatları ile görüşmesine izin veren AKP, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nden önce

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ile birçok konuda temaslarının olduğunu belirterek, AKP ile görüştüklerini ve görüşeceklerini vurguladı. 
31 Mart Mahallî İdareler Genel Seçiminden önce HDP, Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Partiyi terör örgütü PKK ile ortak hareket etmekle itham eden AKPnin Abdullah Öcalan’ın 8 yıl aradan sonra avukatlarıyla görüşmesine izin vermesi dikkati çekti. 
TV5’te Mustafa Yılmaz’ın sunduğu Kulis Ankara programına konuk olan HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, AKP ile görüştüklerini kaydetti.

HDP MİLLETVEKİLİ GÖRÜŞÜYORUZ DEDİ

İktidar partisi AKP’nin önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal ettiren AKPnin 23 Haziranda yeniden yapılacak seçime dönük stratejisi netleşmeye başladı. 

İlk önce Abdullah Öcalan’ın avukatlarıyla görüşmesine izin veren AKP, son olarak terörle suçladığı HDP ile ilişkisini artırmaya başladı. 
TV5’te Mustafa Yılmaz’ın sunduğu Kulis Ankara programına konuk olan HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, AKP ile görüştüklerini açıkladı.
HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, iktidar partisi AKP ile görüştüklerini vurgulayarak, sorunların çözülmesi noktasında birçok birimde görüştüklerini vurguladı.

PARTİMİZİN ÇEŞİTLİ ORGANLARI GÖRÜŞÜYOR
İlgili kişilerin iktidar partisiyle temaslarını sürdürdüğünü dile getiren Kenanoğlu, “Bir pazarlıktan bahsetmiyoruz, fakat sorunların çözülmesi konusunda bir görüşme. Yani partimizin çeşitli organlarından çeşitli arkadaşlarımız, bu konularla ilgili görüşüyorlar.” dedi.

Son güncelleme: 17:27 24.05.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı