• Turkhane Logo

Havuz yazarından çarpıcı iddia

Havuz gazetesi Sabah'ın yazarı Yavuz Donat,

01:12 11 Kasım 2019 Pazartesi
Havuz yazarından çarpıcı iddia
Havuz gazetesi Sabah'ın yazarı Yavuz Donat,

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök bugün yayımlanan makalesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkan Yardımcısı ve parti  sözcüsü Ömer Çelik hakkında çarpıcı bir iddiayı yer verdi.  
AKPnin ihale rüşvetleri ile kurduğu medya havuzunun amiral gemisi Sabahın yazarı Yavuz Donatın kitabında geçen bir hatıra Ertuğrul Özkökün dikkatinden kaçmadı.

Sabah yazarı Yavuz Donat, Off the Record ismini verdiği kitabında Çelikin kendilerine bir şişe kırmızı şarap ısmarladığını aktardı.
DENİZ BAYKAL, YAVUZ DONAT VE ASLI AYDINTAŞBAŞ AYNI MASADA İKEN...
Donatın kitabından bir bölümü iktibas eden Özkök, AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) eski lideri Deniz Baykal, gazeteciler Yavuz Donat ve Aslı Aydıntaşbaş’ın bulunduğu masaya bir şişe kırmızı şarap yolladığını belirtti.
Ertuğrul Özkökün makalesinin ilgili bölümü şöyle:
Olay Ankara’da Beymenin üzerindeki bir restoranda geçiyor.Masada bir siyasetçi ve iki gazeteci var.Siyasetçi Deniz Baykal...Yanındakiler de Sabah gazetesinin iki mensubu...Yavuz Donat ve Aslı Aydıntaşbaş...Biraz sonra bir garson yanlarına yaklaşır ve Bunu size yan masadan gönderdiler der...Garsonun elinde iyi bir şişe kırmızı şarap vardır.Kim gönderdi diye bakarlar...Biraz ilerideki masada Ak Parti milletvekili Ömer Çelik’i görürler.Elindeki kadehle onları selamlamaktadır.Ancak masalarında açılmış bir şişe şarap vardır.Ömer Çelike Bu şişeyi saklayın, bir dahaki sefere birlikte içeriz derler...Yavuz Donat yeni çıkan kitabı Off the Recordda bu jesti şu cümlelerle anlatır:Aramızda Ömer Çelik’in davranışının ne kadar zarif olduğunu konuştuk...

Son güncelleme: 01:12 11.11.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı