• Turkhane Logo

Harbiyeli annesinin, “AffetmeyeceğimÇünkü” paylaşımı yürekleri sızlattı

Tutuklu Hava Harp Okulu öğrencisi Furkan Çetinkaya’nın annesi, Melek Çetinkaya’nın gece yarısı yaptığı “AffetmeyeceğimÇünkü” paylaşımı yürekleri sızlattı.

21:45 22 Aralık 2019 Pazar
Harbiyeli annesinin, “AffetmeyeceğimÇünkü” paylaşımı yürekleri sızlattı
Tutuklu Hava Harp Okulu öğrencisi Furkan Çetinkaya’nın annesi, Melek Çetinkaya’nın gece yarısı yaptığı “AffetmeyeceğimÇünkü” paylaşımı yürekleri sızlattı.





15 Temmuz’dan sonra tutuklanan ve müebbet hapse mahkûm edilen Harbiyelilerden Hava Harp Okulu Öğrencisi Furkan Çetinkaya’nın, gece yarısı twitter hesabından yaptığı paylaşım takipçilerinin yüreğini sızlattı. Hukuksuz bir şekilde tutuklanan ve müebbet hapse mahkûm olan Harbiyelilere özgürlük için mücadele eden Melek Çetinkaya’nın “ölümü arzulayan” paylaşımı, evladı müebbet hapse mahkûm olmuş bir annenin içinde bulunduğu ruh halini yansıtması dikkat çekti.


Ankara’da oğlu Furkan ve arkadaşları için yaptığı eyleme polis tarafından müsaade edilmeyen ve her yaptığı konuşmada gözaltına alınan annenin, mücadelesinin toplumda karşılık görmemesine isyan ederek #AffetmeyeceğimÇünkü başlığı ile yaptığı paylaşımda iç dünyasında yaşadıklarını yazdı.

“ÖLEYİM DİYE DUA EDİYORUM”

Melek Çetinkaya, “Uçağa biniyorum düşsünde öleyim, otobüse biniyorum kaza yapsın da öleyim diye dua ediyorum. Bazen kalbim sıkışıyor ohh çok yakınımdan geldi(Azrail )diyorum olmuyor. Ben yaşamak is te mi yo rum. Beni öldürecek biri yok mu? Kendisinden davacı olmadığımı ilan ediyorum” paylaşımı yürekleri sızlattı.

Çetinkaya’nın takipçileri ise üzülerek okudukları mesajın evladı müebbet hapse mahkûm edilmiş bir annenin ruh halini yansıttığını belirterek “Melek Çetinkaya bir anne. Oğlu 15 Temmuzda 19 yaşında askeri öğrenciydi. Kandırılıp sokağa çıkarılınca hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına hükmedildi. Mücadele ediyor ancak; Adım attığı yerde gözaltına alınıyor. Çaldığı her kapı yüzüne kapanıyor. Ruhu ise bu halde..” paylaşımında bulundu.


#AffetmeyeceğimÇünkü
Uçağa biniyorum düşsünde öleyim,otobüse biniyorum kaza yapsın da öleyim diye dua ediyorum.Bazen kalbim sıkışıyor ohh çok yakinimda geldi(azrail )diyorum olmuyor.Ben yaşamak is te mi yo rum.Beni öldürecek biri yokmu? Kendisinden davacı olmadığımı ilan ediyrum — Melek Çetinkaya (@Melekcetinkay76) December 21, 2019

Son güncelleme: 21:45 22.12.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı