• Turkhane Logo

Hande Fırat’ı yalanlayan görüntüler:

Hani Kimsenin haberi yoktu

14:36 07 Eylül 2022 Çarşamba
Hande Fırat’ı yalanlayan görüntüler:
Hani Kimsenin haberi yoktu

Hande Fırat’ın, 15 Temmuz’da Erdoğan’ın “halkı sokaklara çağırdığı” telefon görüşmesini MİT Basın Dairesi Başkanı Nuh Yılmaz’la birlikte bir gün önceden ayarladığının ortaya çıkmasının yankıları devam ediyor

Hande Fırat, gizli görüşmeyle ilgili “Hayır görüşmedik” demek yerine “iddialar yalan” açıklamasını yapmayı sürdürüyor.

Hatırlanacağı gibi CNN Türk Ankara Temsilci Fırat, daha önce de Erdoğan’la yaptığı facetime görüşmesi sorulunca , “O an gelişen şeylerdi, hiç kimseyle konuşmadık” ifadelerini kullanıyordu. Oysa Aydın Doğan’ın da bu olayı 2016’daki Altın Kelebek Ödül töreninden ağzından kaçırarak Fırat’ı yalanlamıştı.


AYDIN DOĞAN FIRAT’I YALANLIYOR

Doğan, Fırat ile öncesinden konuştuğunu, hatta Cumhurbaşkanı ile yayını yapabilirse düğünlerini yapma sözü verdiğini anlatmıştı;  “Ben 15 Temmuz gecesi Hande’nin bu başarısını, onun kadar heyecanlanmadan ama bayağı heyecanlı takip ettim. Hande bu programı yapabileceğini, Sayın Cumhurbaşkanıyla görüşebileceğini söylediğinde ben bunu nasıl yapabilir misin, becerebilir misin dediğimde yaparım dedi. Ben burada bir şey de söylemek durumundayım. Hande sen bunu yaparsan ben çok mutlu olurum. Ayrıca seninle Çıtçıtınla, sana istediğin yerde düğünü yaparım dedim”

HANDE, GÖRÜNTÜLERİN ÇIKMASINDAN MI  KORKUYOR?

Sosyal medya ise Hande Fırat’ın darbeden bir gün önce MİT’le yaptığı gizle görüşme konuşulmaya devam ediyor.
Fırat’ın, daha önce Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinin “O an gelişti” şeklinde açıklamasının Doğan tarafından yalanlanmasında olduğu gibi, “MİT Basın Danışmanı Nuh Yılmaz ile darbe girişiminden bir gün önce yaptığı gizli buluşmanın da görüntülerinin ortaya çıkmasından endişe ettiği” yorumları sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Son güncelleme: 14:36 07.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı