• Turkhane Logo

Hakkari’de 12 yaşındaki çocuğa zırhlı araç çarptı

Hakkari Yüksekova’da karşıdan karşıya geçmeye çalışan 12 yaşındaki Nihat Şerzan Akdoğan'a zırhlı askeri araç çarptı.

10:23 02 Nisan 2021 Cuma
Hakkari’de 12 yaşındaki çocuğa zırhlı araç çarptı
Hakkari Yüksekova’da karşıdan karşıya geçmeye çalışan 12 yaşındaki Nihat Şerzan Akdoğan'a zırhlı askeri araç çarptı.



Başka çocukların ezilmemesi için konunun takipçisi olacağını söyleyen Baba Akdoğan, Ben her şeyi yaparım, kimse bir şey diyemez mantığıyla hareket ediyorlar dedi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Cengiz Topel Caddesi’nde bulunan Amed İş Merkezi önünde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 12 yaşındaki Nihat Şerzan Akdoğan isimli çocuğa yoldan hızlı gelen “Ejder” tipi zırhlı araç çarptı.


Çarpma sonucu yaralanan Akdoğan, çevredeki yurttaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Aynı zamanda HDP Yüksekova İlçe Eşbaşkanı Abdülkerim Akdoğan’ın oğlu olan Nihat Şerzan Akdoğan, hastanede yapılan ilk müdahale ardından ayağında kırıklar olduğu tespit edildi.

‘KİMSE BİZE BİR ŞEY DEMEZ’ MANTIĞI İLE HAREKET EDİYORLAR

Mezopotamya Ajansı’nın (MA) haberine göre, Akdoğan’ın ayağı alçıya alınarak taburcu edilirken yaşananlardan sonra olaya ilişkin ifadeleri almak üzere hastaneye giden polisler Akdoğan’ın “Ben şikayetçiyim” sözlerine ise gülerek karşılık verdiği belirtildi.

‘OĞLUMU EZİP, ÖLDÜREBİLİRLERDİ DE’  

Baba Akdoğan, “Oğlum bugün yaşanan kazadan sonra sadece ayağı kırılarak kurtulmuş olabilir. Oğlumu ezip öldürebilirlerdi de” dedi ve ekledi: “Ben her şeyi yaparım, kimse bir şey diyemez mantığıyla akıl yürütüyorlar. Başka çocukların ezilmemesi için konunun takipçisi olacağım. Yarın emniyete giderek zırhlı aracı kullanan askeri personel hakkında suç duyurusunda bulunacağım.”

Son güncelleme: 10:23 02.04.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı