• Turkhane Logo

Hakim; suç örgütü lideri Galip Öztürk'ün fotoğrafçısı, kızı da avukatı çıktı

Gürcistan'a kaçan suç örgütü lideri Galip Öztürk'ün aile fotoğrafında yaşanan "ayna kazası" sonucunda Öztürk'ün yanında Samsun Adalet Komisyon Başkanı Hakim Kemal Alver'in de olduğu ortaya çıktı.

13:07 27 Ocak 2022 Perşembe
Hakim; suç örgütü lideri Galip Öztürk'ün fotoğrafçısı, kızı da avukatı çıktı
Gürcistan'a kaçan suç örgütü lideri Galip Öztürk'ün aile fotoğrafında yaşanan "ayna kazası" sonucunda Öztürk'ün yanında Samsun Adalet Komisyon Başkanı Hakim Kemal Alver'in de olduğu ortaya çıktı.


Cinayete azmettirmekten müebbet hapis cezası onanan ve çete davalarından aranması bulunduğu için Gürcistana kaçan organize suç örgütü lideri Galip Öztürkün aile fotoğrafında yaşanan ayna kazası sonucunda Öztürkün yanında Samsun Adalet Komisyon Başkanı Hakim Kemal Alverin de olduğu ortaya çıktı.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 7. SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ


ABD Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi (DEA) tarafından uluslararası uyuşturucu kaçakçısı olduğu gerekçesiyle sınır dışı edilen, Türkiyede cinayete azmettirmekten müebbet hapis cezası onanması üzerine Gürcistana kaçan Metro Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk, Gürcistana yerleşmesinin üzerine Türkiyede yargılandığı çete davalarından da hakkında yakalanma kararı çıktığı biliniyor.

İçişleri Bakanlığının Türkiyenin en büyük 30 organize suç örgütü raporunda Galip Öztürk 7. sırada yer alıyor. Gürcistanda kaçak olarak hayatını sürdüren Galip Öztürkün kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı aile fotoğrafı ile büyük bir skandal ortaya çıktı.

HAKİM ALVER, YANSIMADAN YAKALANDI

Samsun Etik Haberin aktardıklarına göre, Öztürkün eşi, çocukları ve şirket çalışanları ile çekindiği fotoğrafta, fotoğrafı çekenlerin Öztürkün arkasındaki camdan yansıması skandalın ortaya çıkmasına neden oldu. Fotoğraf çekenlerin arasında Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Kemal Alverin de olduğu görüldü.

Öztürkün sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Alverin de görüntüsünün ortaya çıkması üzerine Öztürk yayımladığı fotoğrafı kaldırdı. Fotoğrafı yayından kaldıran Öztürk kısa süre sonra Alver’i fotoğraftan kırparak aynı fotoğrafı tekrar paylaştı.

KIZIM ÖZTÜRK’ÜN AVUKATI

Fotoğrafın gerçek olup olmadığını Samsun Adalet Komisyon Başkanı Hakim Kemal Alvere makamında soran Samsun Etik Haber Genel Yayın Yönetmeni Berat Gonca ve Genel Yayın Koordinatörü Sezer Sezere fotoğraftakinin kendisi olduğunu belirterek, Söz konusu fotoğraftaki kişi benim. Fotoğrafta Öztürkün hemen yanında oturan kişi benim öz kızımdır. Kızım, Öztürkün şirket avukatlığını yapmaktadır. Kızımın şirketle ilgili Öztürk ile görüşmesi gerekiyordu. Kızımı tek başına Gürcistana göndermemek için kendisine eşlik ettim dedi.

ARANDIĞINI BİLİYORUM

Kendisine Galip Öztürkün cinayetten müebbet hapis cezasının onandığı ve yargılandığı çete davalarından dolayı gözaltı kararları olduğunu bilip bilmediğinin sorulması üzerine Alver, Bu konularda bilgim var şeklinde cevaplandırdı.

Son güncelleme: 13:07 27.01.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı