• Turkhane Logo

Hakeme yumruklu saldırı dünya basınında: 'Rezil, korkunç an'

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı dünya basınında.

13:50 12 Aralık 2023 Salı
Hakeme yumruklu saldırı dünya basınında: 'Rezil, korkunç an'
MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı dünya basınında.

Trendyol Süper Ligin 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Melere yapılan saldırı sonrası tüm lig maçları süresiz olarak ertelendi. 
Öte yandan olay dünyada da yankı uyandırdı. Hakeme yumruklu saldırıyı dünya basını da manşetlerine taşıdı.
The Sun: Rezil, korkunç anİngilterede yayın yapan The Sun, hakem Halil Umut Melere yumruklu saldırıyı manşetten okuyucularına duyurdu.
The Sunın manşetinde, Rezil, korkunç an. Kulüp Başkanı, hakemi yumruk atarak yere serdi ve tekmeledi ifadelerine yer verdi.
Dailymail: Türkiye’deki Süper Lig maçında utanç verici görüntülerİngilterede yayın yapan Dailymail de saldırıyı manşetten verdi. 
Haberde, Türkiyedeki Süper Lig maçında utanç verici görüntüler. Hakem ev sahibi takımın başkanı tarafından dövüldü ve yerde tekmelendi ifadeleri yer aldı.

BBC: Hakeme yumruk atıldıİngiliz yayın kuruluşu BBC: Hakeme yumruk atıldı: Türkiye Futbol Federasyonu, saldırı sonrası lig maçlarını süresiz erteledi.
Bild: Türkiye’de skandalAlmanyada yayın yapan Bild gazetesinin internet sitesi de hakeme yumruklu saldırıyı manşetten verdi. 
Gazete, Halil Umut Melere yumruklu saldırıyı, Türkiyede skandal! Kulüp patronu hakemi dövdü. Ankaragücü ile Rizespor arasında oynanan Süper Lig maçında hakem Halil Umut Melere çirkin bir saldırı gerçekleşti. Maçın bitiş düdüğünün ardından Ankaragücü kulüp başkanı Faruk Koca, sahaya koştu ve hakemin yüzüne yumruk attı. Hakem yerde yatarken, diğer iki kişi kafasına tekme attı. Hakeme korkakça dayak saldırısı sözleriyle haberleştirdi.
Mundo Deportivo: Sıra dışıİspanyol Mundo Deportivo: Sıra dışı! Kulüp Başkanı Faruk Koca, Rizespor maçının sonunda hakeme saldırdı.
Marca: Alışılmadık, utanç verici ve üzücüİspanyol Marca Gazetesi: Alışılmadık, utanç verici ve üzücü: Ankaragücü Başkanı hakeme saldırmak için sahaya atladı. Türk takımının başkanı Faruk Koca, Rizespor ile oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçın 97. dakikasında aleyhine bir penaltıyı işaret ettiği için maç sonunda sahaya atlayarak hakem Umut Melere saldırdı.
FOX Spors: Utanç verici görüntülerABDde yayın yapan FOX Spors: Türk kulüp başkanının hakeme yumruk attığı utanç verici görüntüler.
Tuttosport: Türkiye şoktaİtalya: Tuttosport: Türkiye şokta. FIFA kokartlı uluslararası hakem Halil Umut Meler, Rizespor maçının sonunda Ankaragücünün bir numarası Faruk Kocanın saldırısına uğradı. Hakem, kulüp başkanı tarafından yumruklandı ve tekmelendi.
Telegraph: Şok ediciİngiltere: Telegraph: Şok edici! Türk Süper Liginde kulüp başkanı, saha içerisinde hakemi yumrukladı. Ardından yere düşen hakeme tekmeler atıldı.
L’equipe: Ankaragücünde başkan hakemi ağır şekilde dövdüFransa: L’equipe: Ankaragücünde başkan hakemi ağır şekilde dövdü. Ankaragücü ile Rizespor arasında oynanan Süper Lig karşılaşması dramatik bir sahneyle sona erdi. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Melere yumruk attı. Yere yığılan Türk hakem daha sonra çok sayıda kişi tarafından tekmelendi.
Abola: Ankaragücü Başkanı hakeme saldırdıPortekizde yayın yapan Abola: Ankaragücü’nün Rizespor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından sinirler gerildi. Türkiyeden Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Rizespor maçı sonrası hakeme saldırdı.

Son güncelleme: 13:50 12.12.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı