• Turkhane Logo

Hakan Şükür, sosyal medyaya bir süre ara verdiğini duyurdu: Hakkımı helal etmeyeceğim çok şey var

19:25 22 Ekim 2023 Pazar
Hakan Şükür, sosyal medyaya bir süre ara verdiğini duyurdu: Hakkımı helal etmeyeceğim çok şey var





Türk futbolunun efsane ismi Hakan Şükür, sosyal medyaya bir süreliğine ara verdiğini duyurdu. Şükür, “Kırgınmıyım, evet. Üzgünmüyüm, evet. Ama artık bir süreliğine de olsa bundan sonra yeni hayatıma tutunmak ve ailem için çalışmak zorunda olduğumdan buralarda olamayacağım. (…) Hakkımı helal etmeyeceğim çok şey var ve bunlar ben de kalsın.. Korkaklar her gün ölür…” ifadelerini kullandı.



Hakan Şükür’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:



Vefa insana ait bir meziyettir. İnsan olmanın vicdan ve merhamet gibi temel taşlarından biridir. Tarihin kimi sayfalarında yok sayılmama çok defa doğal olarak üzüldüm. Sitem de insana dairdir ve bu da benim sitemimdir.



Yok saymak veya manevi bir soykırıma ortak olmak bir tercihtir; ama bu tercih tarih yazan, gerçekleri sadece formasını ıslatarak değil, büyük fedakarlıklar yaparak yazanların imzalarını ortadan kaldırmamalı.



Kırgınmıyım, evet. Üzgünmüyüm, evet. Ama artık bir süreliğine de olsa bundan sonra yeni hayatıma tutunmak ve ailem için çalışmak zorunda olduğumdan buralarda olamayacağım.



Türk Futbolundan ve tarihten silinirmiyim bilmem ama Bildiğim ve hiç tereddüt etmeden söyleyeceğim şey de şudur; Allah hakkı hakkına verecektir. Güzel ve sağlıklı günleriniz olsun.



Hakkımı helal etmeyeceğim çok şey var ve bunlar ben de kalsın.. Korkaklar her gün ölür…




Vefa insana ait bir meziyettir.

İnsan olmanın vicdan ve merhamet gibi temel taşlarından biridir. Tarihin kimi sayfalarında yok sayılmama çok defa doğal olarak üzüldüm.

Sitem de insana dairdir ve bu da benim sitemimdir.

Yok saymak veya manevi bir soykırıma ortak olmak bir…— HAKAN ŞÜKÜR (@hakansukur) October 21, 2023

Son güncelleme: 19:25 22.10.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı