• Turkhane Logo

Hakan Şükür, ‘milli formadaki adını öpen’ Oğuzhan Uğur’a yanıt verdi: O arkadaş alsın mikrofonunu k

Hakan Şükür'ü YouTube programına davet eden Oğuzhan Uğur, tepkilerin ardından paylaşımını silmek zorunda kaldı. Şükür, yaşanan olayın ardından Uğur'a sosyal medyadan cevap verdi.

10:00 17 Ekim 2022 Pazartesi
Hakan Şükür, ‘milli formadaki adını öpen’ Oğuzhan Uğur’a yanıt verdi: O arkadaş alsın mikrofonunu k
Hakan Şükür'ü YouTube programına davet eden Oğuzhan Uğur, tepkilerin ardından paylaşımını silmek zorunda kaldı. Şükür, yaşanan olayın ardından Uğur'a sosyal medyadan cevap verdi.





Hakan Şükür kendisini Youtube programına davet eden ardından da Twitter paylaşımını silen Oğuzhan Uğur’a, ‘‘Al mikrofonu, kanserli babama git. Boş dosyayla niye hapse atıldığını sor. İstersen ben de konuşurum.’’ diyerek seslendi.



Babala TV isimli Youtube kanalı üzerinden program yapan Oğuzhan Uğur, “Onlar bize hiçbir zaman konuşma hakkı tanımadı. Ben onlara aynını yapmak istemiyorum. Bir zamanlar kral dediğim. Milli formada yazan adını öptüğüm beyefendi. Siz mesela katılır mıydınız?” diye sorduktan bir süre sonra davet mesajını Twitter hesabından sildi.



ÖNEMLİ OLAN ÇOK SEYREDİLMEK DEĞİL HAKLI OLMAK



Davet mesajını silmesinin ardından Hakan Şükür, Youtube kanalında izleyicilerinden gelen soru üzerine Uğur’a cevap verdi. Kimseden korkusunun olmadığını ve verilemeyecek hesabının olmadığını belirten Şükür, ‘‘En büyük suça sahip bugünün rejimi ile onların arka planındaki derinlerin ve muhalefetin Türkiye’yi ne hale getirdiğini göremiyorsanız istediğiniz kadar program yapın seyrettirin kendinizi. Önemli olan çok seyredilmek değil haklı olmak.



KANSER OLAN BABAMA GİTSİN, NİYE HAPSE GİRDİĞİNİ SORSUN



Ben hatalarımı kabul eden bir insanım ama benim bir suçum yok ki. Babamın ne suçu var? O arkadaş alsın mikrofonunu kanser olan babama gitsin. Niye hapse girdiğini sorsun. Babam sol görüşlü bir adam. Gitsin babama madem hak arıyor, babamla otursun bir konuşsun. Kesilmedik ameliyat edilmek yeri kalmamış bomboş bir dosya.



TÜRKİYE’NİN HALİNE BAKIN ONA GÖRE KONUŞUN



Şikâyet ettikleri bu rejimden taraf olmadıklarını söyledikleri bu rejimle ağababaları arka planda birlikteler. Hakan Şükür nereden kazanmış, Hakan Şükür kimmiş, babası ailesi kimmiş araştırmadan konuşmayın. Türkiye’nin haline bakın ona göre konuşun. Birileri cebini doldururken birbirlerine vurdurarak toplum ne biliyor ki, bu yalancıların, bu hırsızların ve bunlar gibi geçmişin hırsızlarının ortaklaşa bu rejimi idare ettiklerini bilmelerine rağmen söylemezler çünkü bugünün kaymağını yiyorlar.



KİMSENİN MALINA ÇÖKMEDİM YURTDIŞINDA OYNADIM ÜLKEME GETİRDİM



Ben alın terimin kaymağını yedim, kimsenin malına mülküne çökmedim, yurtdışında oynadım ülkeme getirdim. Ülkenizi çok seviyorsanız bunları anlatın. 7 senedir yurtdışındayım hangi açığımı hangi yanlışımı gösterdiler.



ASGARİ ÜCRETİN BİRAZ ÜSTÜNDE MAAŞLA ÇOCUKLARIMA BAKIYORUM



Siz zannediyorsun ki ben buraya geldim güllük gülistanlık yaşıyorum öyle bir şey de yok. Ben şu an 50 yaşımdan sonra asgari ücretin biraz üstünde bir maaşa çalışan ve çocuklarıma bakmak zorunda kalan bir insanım. Allah böyle istemiş demek ki. Ben kimsenin tarafı değilim bir suçlunun asla tarafı olmam.’’





Son güncelleme: 10:00 17.10.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı