• Turkhane Logo

Gözaltına alınan avukatlar adliyede: Yerde sürüklendiler

Haklarında yeniden tutuklama kararı çıkarılan avukatlar nezarethaneye sürüklenerek götürüldü.

15:08 16 Eylül 2018 Pazar
Gözaltına alınan avukatlar adliyede: Yerde sürüklendiler
Haklarında yeniden tutuklama kararı çıkarılan avukatlar nezarethaneye sürüklenerek götürüldü.


14 Eylül Cuma akşamı ilk duruşmalarında tahliye edilen Halkın Hukuk Bürosu ve Çağdaş Hukukçular Derneği üyesi 12 avukat hakkında tekrar yakalama kararı çıkartılmıştı.

Halkın Hukuk Bürosu twitter hesabından yayınladığı görüntülerde, avukatlarıyla görüşmeleri engellenen avukatlar, durumu protesto ederken polis tarafından yerlerde sürüklenerek nezarethaneye konuluyor.

Halkın Hukuk Bürosu tarafından yapılan paylaşım şöyle:  Avukat arkadaşlarımız ile görüşme yaparken keyfi olarak müdahale edip nezarethane götürmek istediler. Arkadaşlarımız bu durumu protesto ederken işkence ile zorla götürdüler. Devrimci Avukatlar Teslim Alınamaz. Susmayacağız!
  Avukat arkadaşlarımız ile görüşme yaparken keyfi olarak müdahale edip nezarethane götürmek istediler. Arkadaşlarımız bu durumu protesto ederken işkence ile zorla götürdüler. Devrimci Avukatlar Teslim Alınamaz. Susmayacağız! pic.twitter.com/QzNaI5ApOH — Halkın Hukuk Bürosu (@halkinhukuk) 16 Eylül 2018 /
/ TUTUKLU AVUKATA TEHDİT: İŞKENCEYİ GÖSTERECEĞİM! / TRUMP’IN ESKİ AVUKATI FBI’A TESLİM OLDU, BÜTÜN SUÇLAMALARI KABUL ETTİ / AVUKAT TURANLI: İLERİDE PİŞMAN OLMAMAK İÇİN OHAL KOMİSYONUNA BAŞVURUDA BULUNMAYI UNUTMAYIN / SEGBİS’E ZORLANAN TUTUKLU AVUKATLAR AÇLIK GREVİNE BAŞLADI / RAHİP BRUNSONIN AVUKATI: DAVANIN GİDİŞATI DEĞİŞEBİLİR / BRUNSONUN AVUKATI: DAVANIN GİDİŞATI DEĞİŞEBİLİR / AVUKATLARA DURUŞMADA KELEPÇE TAKILDI! / ÇAĞDAŞ HUKUKÇULAR DERNEĞİ DAVASINDA TÜM AVUKATLAR TAHLİYE EDİLDİ / TAHLİYE EDİLEN 12 AVUKAT İÇİN YENİDEN GÖZALTI KARARI 12 AVUKATA ÖNCE TAHLİYE, SONRA TUTUKLAMA İÇİN GÖZALTI

Son güncelleme: 15:08 16.09.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı