• Turkhane Logo

Gökçek yine dinozorlarını savundu: Gözlerinden ışıklar fırlıyordu, pırıl pırıldı

Melih Gökçek, Ankara’da belediye başkanlığı döneminde yaptırdığı ve yüksek maliyetiyle tartışmalara neden olan Ankapark’la ilgili kendini savundu.

10:51 30 Temmuz 2022 Cumartesi
Gökçek yine dinozorlarını savundu: Gözlerinden ışıklar fırlıyordu, pırıl pırıldı
Melih Gökçek, Ankara’da belediye başkanlığı döneminde yaptırdığı ve yüksek maliyetiyle tartışmalara neden olan Ankapark’la ilgili kendini savundu.

Kapılarını 21 Mart 2019’da AKPli Melih Gökçek döneminde açan, 801 milyon dolara (14 Milyar TL) mal olan ve yalnızca 7 ay işletildikten sonra kapatılan, 3 yıllık hukuki sürecin ardından da 18 Temmuz itibariyle Ankara Büyükşehir Belediyesine devredilen Ankaparkın maliyetine ilişkin tartışmalar devam ediyor.

 Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kamu zararı nedeniyle AKPli Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunulurken Melih Gökçek kendisini A Haberde savundu.
Gökçekin, Benim aldığım dinazorlar değil. Bunlar Mansur Yavaşın depodan çıkartıp, halkın önüne atıp, ’Bakın Melih Gökçekin dinazorları’ diye takdim ettiği, Atatürk Orman Çiftliği hayvanat bahçesinden kalan eski dinazor artıkları. Bunun gözleri ışıl ışıl yanan bir videosu vardı. Dinazorun hali. Görüyor musunuz? Bunun başka bir hali vardı. Gözlerinden ışıklar fırlıyor. Pırıl pırıldı ifadelerini kullandı.
Melih Gökçekin açıklamaları şöyle oldu:

“Girin internete, aynen şöyle yazıyor: Dünyanın en zeki çocukları dinazorlarla uğraşan çocuklar.
 (Dinazoru göstererek) Bunun gözleri ışıl ışıl yanan bir videosu vardı. Dinazorun hali. Görüyor musunuz? Bunun başka bir hali vardı. Gözlerinden ışıklar fırlıyor. Pırıl pırıldı.
 Bu da aynı şekilde. Benim aldığım dinazorlar değil. Bunlar Mansur Yavaşın depodan çıkartıp, halkın önüne atıp ,Bakın Melih Gökçekin dinazorları diye takdim ettiği, Atatürk Orman Çiftliği hayvanat bahçesinden kalan eski dinazor artıkları. Sırf karalamak için yapıyor.
 BU DİNOZORUN GÖZLERİ IŞIL IŞILDI...Bu da aynı şekilde. Benim aldığım dinazorlar değil. Bunlar Mansur Yavaşın depodan çıkartıp, halkın önüne atıp ,Bakın Melih Gökçekin dinazorları diye takdim ettiği, Atatürk Orman Çiftliği hayvanat bahçesinden kalan eski dinazor artıkları. Sırf karalamak için yapıyor.

Son güncelleme: 10:51 30.07.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı