• Turkhane Logo

‘Gerekirse simit yeriz’ diyen Hülya Avşar sarayda iftar ziyafeti çekti

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş’ta bulunan Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçı, oyuncu ve ünlü isimlerle iftar programında bir araya geldi. İftar yemeğine katılanların tamamı ‘Saray’a yakın olarak isimlendirilen ünlülerden oluştu.

16:43 17 Nisan 2022 Pazar
‘Gerekirse simit yeriz’ diyen Hülya Avşar sarayda iftar ziyafeti çekti
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş’ta bulunan Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçı, oyuncu ve ünlü isimlerle iftar programında bir araya geldi. İftar yemeğine katılanların tamamı ‘Saray’a yakın olarak isimlendirilen ünlülerden oluştu.


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçı, oyuncu ve ünlü isimlerle iftar programında bir araya geldi. Sosyal medyada tepki çeken iftarda eleştirilerin odağında “Gerekirse simit yenecek ama bu günler aşılacak” diyen Hülya Avşar vardı.

Ekonomik kriz ve yoksullluğun zirve yaptığı şu günlerde Dolmabahçe Sarayı’nda ünlüle verilen iftar tepki çekti.


Bir sosyal medya kullanıcısı Erdoğan’ın ünlülere verilen iftara tepkisini, “Bu Ramazan ayında,neden hep sayın Erdoğan zenginlere iftar veriyor.Bu ülkede 10 milyon insan aç,evet 10 milyon çakma TÜİK’e göre. Ramazan yoksullarla paylaşma ayı,yardakçı yandaşlarla buluşma ayı DEĞİL.” sözleriyle dile getirdi.
  Bu Ramazan ayında,neden hep sayın Erdoğan zenginlere iftar veriyor.Bu ülkede 10 milyon insan aç,evet 10 milyon çakma TÜİK’e göre.

Ramazan yoksullarla paylaşma ayı,yardakçı yandaşlarla buluşma ayı DEĞİL. — Bircanyildirimofficial (@YildirimBircan) April 17, 2022
Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Erdogan oruç tutanların Paralarıyla ,oruç tutmayanlara sarayda iftar ziyafeti çekmiş.” diyerek iftara tepki gösterdi.
  Erdogan oruç tutanların
Paralarıyla ,oruç tutmayanlara sarayda iftar ziyafeti çekmiş.
pic.twitter.com/VJMV4jrs4a — ömertaküs (@s3lcukluomer) April 17, 2022
“GEREKİRSE SİMİT YERİZ DİYEN AVŞAR ETLERİ LÖP LÖP GÖTÜRMÜŞ”

Saray’daki iftara katılanlar arasında en çok tepki çeken isim ise ekonomik kriz dolayısıyla “Gerekirse simit yenecek ama bu günler aşılacak” diyen Hülya Avşar oldu.



Hülya Avşar, bir muhabirin elindeki fotoğraf makinesini alarak Saray’daki iftar programında Erdoğan ve yanındaki isimlerin fotoğraflarını da çekti.

Bir sosyal medya kullanıcısı Avşar’a tepkisini, şu sözlerle dile getirdi:

“Erdoğan, Dolmabahçe Sarayın’da dalkavuklarına iftar vermiş. Gerekirse simit yeriz diyen Hülya Avşar ise etleri löp löp götürmüş. Hayır bir de bizim paramızla yapılıyor bunlar!”
  Erdoğan, Dolmabahçe Sarayında dalkavuklarına iftar vermiş.
Gerekirse simit yeriz diyen Hülya Avşar ise etleri löp löp götürmüş.
Hayır bir de bizim paramızla yapılıyor bunlar! pic.twitter.com/P1Cyq8LaT6 — AtatürkçüGenç✌ (@AtaturkcuGenc81) April 17, 2022
Başka bir Twitter kullancısı, paylaşımında “Erdoğan sarayda sanatçılarla iftar yaptı. Ekonomik kriz için “gerekirse simit yiyeceğiz” diyen Hülya Avşar ne kadar keyifli görüyor musunuz. Siz simit yiyecekseniz ki onlar sarayda istediğini yiyebilecek….” ifadelerini kullandı.
  Erdoğan sarayda sanatçılarla iftar yaptı. Ekonomik kriz için “gerekirse simit yiyeceğiz” diyen Hülya Avşar ne kadar keyifli görüyor musunuz. Siz simit yiyecekseniz ki onlar sarayda istediğini yiyebilecek…. — mustafa bostancı (@Rg5356424658) April 17, 2022
Gazeteci Kazım Özatak da, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sanatçılara verdiği iftar yemeğinde Hülya Avşar’ın simit yememesi dikkatlerden kaçmadı.” diye tepkisini dile getirdi.
  Cumhurbaşkanı Erdoğanın sanatçılara verdiği iftar yemeğinde Hülya Avşarın simit yememesi dikkatlerden kaçmadı.#iftar pic.twitter.com/eM3E2BrAeh — Kazım Özatak (@kazim_ozatak) April 17, 2022
 

Son güncelleme: 16:43 17.04.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı