• Turkhane Logo

"Gereği neyse bunu her zaman yapacağız"

Yunanistan ile son dönemde özellikle Ege adalarının statüsü üzerinden yaşanan gerilime değinen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan,

23:40 04 Ekim 2022 Salı
Yunanistan ile son dönemde özellikle Ege adalarının statüsü üzerinden yaşanan gerilime değinen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan,

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim son günlerde özellikle bazı Ege adalarının statüsü üzerinden artarak devam ediyor.
Bu konu kapsamında ABDnin Yunanistana yaptığı askeri yardımlara da değinen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğanın, Yunanistan Başbakanı ABDden yardım istiyor. Neye karşı? Türkiyeye karşı. Ne yaparsan yap, biz gereği neyse bunu her zaman yapacağız, yapmaya hazırız dediği ifade edildi.

Evrenselde yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı ile Uluslararası Hafızlık ve Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Ödül Töreni programında konuştu.
Erdoğan, Yunanistana yönelik, Yunanistan Başbakanı ABDden yardım istiyor. Neye karşı? Türkiyeye karşı. Ne yaparsan yap, biz gereği neyse bunu her zaman yapacağız, yapmaya hazırız dedi.

“YUNANİSTANA KARŞI GEREĞİNİ YAPARIZ”
“Yunan feribotlarından o masum ve zavallı insanları nasıl Ege ve Akdenize gömdüklerini izliyoruz. Dünyanın sesi çıkıyor mu? Hayır” diyen Erdoğan “Bizim firkateynlerimiz koşuyor ve onları denizden kurtarıyor. Çünkü biz Müslümanız. Müslümanlığımızın gereğini yerine getiriyoruz” şeklinde konuştu.

Son güncelleme: 23:40 04.10.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı