• Turkhane Logo

"Gece aç uyumanın ne demek olduğunu Saray sefasına kapılan Erdoğan bilmez"

İYİ Parti lideri Akşener, "Gece aç uyumanın ne demek olduğunu Saray sefasına kapılan Erdoğan bilmez. Kasımpaşalı Tayyip Erdoğan anlardı. Bugün karşımızda Kasımpaşalı Tayyip yok, 'Bay Kriz' var" dedi.

13:30 18 Mayıs 2022 Çarşamba
İYİ Parti lideri Akşener, "Gece aç uyumanın ne demek olduğunu Saray sefasına kapılan Erdoğan bilmez. Kasımpaşalı Tayyip Erdoğan anlardı. Bugün karşımızda Kasımpaşalı Tayyip yok, 'Bay Kriz' var" dedi.


Meclis’te partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuşmasına 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı’nı kutlayarak başladı.

“Bizler bırakın anmayı Atatürk’ün isminden bile rahatsız olanlara inat onu anmaya devam edeceğiz” diyen Akşener, “Bizler 19 Mayıs haftasında Atatürk Havalimanı’na dozerleri sürenlere inat onun Türkiye için ortaya koyduğu o büyük vizyonu hayata geçirmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


‘KASIMPAŞALI TAYYİP YOK, BAY KRİZ VAR’  

Akşener “Gece aç uyumanın ne demek olduğunu Saray sefasına kapılan Erdoğan bilmez. Kasımpaşalı Tayyip Erdoğan anlardı. Bugün karşımızda Kasımpaşalı Tayyip yok, ‘Bay Kriz’ var” dedi. Akşener’in konuşmasından satırbaşları şöyle:

“Uzun zamandır ülkemiz üzerinde ağır ve kasvetli bir bulut geziyor. Ekonomiden eğitime her alanda sayısız dertle boğuşuyoruz. İktidarın kendi beceriksizliğini gizlemek için kutuplaştırmaya, baskıya dayalı bir siyasi iklimle mücadele ediyoruz. ‘Yiyecek ekmeğim yok diyeni nankör, ‘Tarlamı ekemiyorum’ diyeni terörist, ‘Geçinemiyorum’ diyeni şükürsüz ilan edildiği yaftacı anlayışla karşı karşıya kalıyoruz. Memleketin çilesi bitmesin diye milletinden kopmuş bir iktidarla karşı karşıyayız.

‘SARAY SEFASINA KAPILAN ERDOĞAN…’

Sayın Erdoğan, bu çocuklar sadece hakettiklerini istiyorlar, gösterdikleri çabanın karşılığını istiyorlar, bu çocuklar razı olmayı, ikna olmayı değil sadece mutlu olmak istiyorlar. Yokluğa muhtaç olmayı değil, çalışmayı üretmeyi istiyorlar. Her sesini çıkardıklarında kafasına vurulmayı değil, dinlenmek istiyorlar. Ama sen o koca kibrinle bu istekleri artık anlayamazsın. Bu istekleri Kasımpaşalı Tayyip Erdoğan anlardı.

Çünkü, gece aç uyumanın yokluğun ne demek olduğunu Saray sefasına kapılan Erdoğan bilmez. Bir şiir okudu diye hapse koyulan Kasımpaşalı Tayyip Erdoğan anlardı. Bugün karşımızda Kasımpaşalı Tayyip yok, ‘Bay Kriz’ var.

‘ELİNDEN GELENİ ARKANA KOYMA’

Sayın Erdoğan sen onlara zulmettikçe karşısında bizi bulacaksın. Senin elinde milletine karşı kullanabileceğin her türlü imkan olabilir, varsın olsun. Bizim kalbi milleti için atan koca yürekli insanlarımız var. Senin elinde vesayetini eline aldığın devlet imkanları olabilir. Bizim de vesayetin karşısında dimdik duracak çelikten irademiz var.

Senin elinde besleme medyan, trollerin, yandaşların olabilir varsın olsun bizim arkamızda bu büyük milletin hayır duası var. Hodri meydan. Elinden geleni arkana koyma. İlk seçimde çekip gidecek bu yoz iktidarın arkasında bu büyük millet hak ettiği huzuru ve refahı ivedilikle bulacak.”

Son güncelleme: 13:30 18.05.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı