• Turkhane Logo

Gazze'ye gitmek isteyen MHP'li vekil İsrailli firmanın Türkiye ortağı çıktı

Gazze için

21:39 07 Nisan 2024 Pazar
Gazze'ye gitmek isteyen MHP'li vekil İsrailli firmanın Türkiye ortağı çıktı
Gazze için

MHP Milletvekili Hilmi Durgunun, İsrailin dev tarım şirketi Haifanın Türkiye ayağındaki faaliyetlerini yürüten Agrosel firmasının sahibi olduğu ortaya çıktı.
Gazeteci Metin Cihanın paylaştığı bilgilere göre MHPli Hilmi Durgun, şirketin Türkiye ayağı olan Agrosel firmasının sahibi. 
Metin Cihan, X hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: Bildiğiniz gibi yerli tohumu yok edip çiftçiyi İsrail ve diğer yabancı tohumlara mecbur bıraktılar. Peki, İsrailin dev tarım şirketi Haifanın Türkiye ayağı Agrosel firmasının sahibi kim? Milletvekili Hilmi Durgun. Yanlışım varsa düzeltin lütfen ifadelerini kullandı. Cihan gönderisine Hilmi Durgun’u etiketledi. Durgun ise konuya dair herhangi bir açıklamada bulunmadı. 
 
 


Durgun’un milletvekili olmadan önce, sosyal medya hesaplarından Agrosel’in reklamlarını yaptığı görülüyor.
MHP Antalya Muratpaşa İlçe Yöneticiliği, Antalya İl Başkan Yardımcılığı ve Antalya İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Hilmi Durgun, 2023 Genel Seçimlerinde de MHPden milletvekili olarak Meclise girmişti.
GAZZE PAYLAŞIMLARI: FÜZEYE KARŞI SAPAN TAŞIYLA İNSANLIK MEVZİİSİNE GİRMEK İÇİN...Öte yandan Hilmi Durgun’un, sosyal medya hesabından Gazze’yle ilgili yaptığı paylaşımlar dikkat çekiyor. 
Durgun bir paylaşımında, Kudüs güvende değilse, Gazze güvende değilse, Halep güvende değilse, Kerkük güvende değilse, soydaşlarımız ve din kardeşlerimiz güvende değilse, altını çizerek belirtiyorum ki, Ankara’nın güvenliğinden hiçbir akıl ve vicdan sahibi bahsedemeyecektir” ifadelerini kullanıyor. 
Durgun, MHP lideri Bahçelinin konuşmasına referans verdiği bir diğer paylaşımında ise Devletim istesin, milletim destek versin ve şartlar da öyle gerektirsin, şayet Gazzedeki çocuklara kol kanat germek, füzeye karşı sapan taşıyla insanlık mevziisine girmek için, yola revan olmazsam namerdim” diyor.

Son güncelleme: 21:39 07.04.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı