• Turkhane Logo

Fuat Uğur'a tepki: Yalanlarınla TRT spikerinin linç etmeye utanmıyor musun?

TRT spikeri Deniz Demir'i hedef gösteren Fuat Uğur'a, şair ve yazar Haydar Ergülen'den tepki geldi.

12:30 31 Ekim 2022 Pazartesi
Fuat Uğur'a tepki: Yalanlarınla TRT spikerinin linç etmeye utanmıyor musun?
TRT spikeri Deniz Demir'i hedef gösteren Fuat Uğur'a, şair ve yazar Haydar Ergülen'den tepki geldi.

TRT spikeri Deniz Demirin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında yayın akışı dışında çıkarak Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anarken kullandığı ifadeler gündem oldu. Bizi ümmet olmaktan çıkarıp birey olma bilincini, Cumhuriyet aydınlığını ilmini armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ve tüm şehitlerimizi sevgi ve saygı ile anarken. Cumhuriyeti zihninde ve kalbi yaşatan bu büyük devlet büyük millet, Atatürkün kurduğu büyük Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşasın. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Hoşçakalın. ifadelerini kullanması sonrası gericilerin hedef gösterdiği Demirin görevden alındığı öne sürüldü.

Demiri hedef tahtasına oturtanlar arasında iktidara yakın Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur da vardı. Twitter hesabından paylaşım yapan Uğur, şunları yazdı:

Yani TRT spikeri “Bizi Müslümanlığa bağlı olmaktan, Hazreti Muhammed’in yolundan, İslam toplumu olmaktan çıkaran, bizi birey yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür ederiz” diyor. Ümmet,millet, birey kavramlarını öğretemeyen bir müfredat ürünü daha.

ERGÜLENDEN TEPKİ
Fuat Uğurun açıklamalarına şair ve yazar Haydar Ergülenden tepki geldi. Ergülen, Twitter hesabından, Utanmıyor musun? Yılların gazetecisi olacaksın, biat etmeye ihtiyacın mı var? Yalanlarınla TRT spikerinin linç edilmesine yol açıyorsun. İslamdan çıkıldığını mı söylüyor spiker? Laik cumhuriyete geçildiğini söylüyor. Söylemesin mi? diye sordu.

Son güncelleme: 12:30 31.10.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı