• Turkhane Logo

Ferit Demir, Fulya Öztürk’e yüklendi: Devletin uçağı ile bedavadan hacı olan…

09:50 12 Ağustos 2023 Cumartesi
Ferit Demir, Fulya Öztürk’e yüklendi: Devletin uçağı ile bedavadan hacı olan…





Gazeteci Ferit Demir ile Fulya Öztürk sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerine zehir zemberek sözler sarf etti.



Yurt Gazetesinin haberine göre, CHP’nin eski Grup Başkanvekili Kemal Anadol, CHP’de değişim tartışmalarından genel başkanlık koltuğunun geleceğine yönelik soruları CNN TÜRK’te Fulya Öztürk’ün sunduğu programda yanıtladı.



“DEVLETİN UÇAYILA BEDAVADAN HACI OLAN FULYA ÖZTÜRK”
Depremde kurtarma çalışmalarını takip eden muhabir Ferit Demir’den söz konusu programa ilişkin Fulya Öztürk’e taş geldi. Demir şöyle dedi:




“Halkın vergileriyle alınan devletin uçağı ile bedavadan Hacı olan Fulya Öztürk CnnTürk’te Kemal Anadol ile konuşuyor ve CHP’ye lider bulma arayışına girmiş bu kez de. @Fullyaozturk merakını anlıyoruz ama sen ilgi alanındaki AKP ile ilgilen olur mu …. Anlıyorsun demi ….”



/



Fulya Öztürk ise Demir’in bu suçlamalarına kayıtsız kalmadı ve şu yanıtla karşılık verdi:



“HALKI ALGILARLA KANDIRIYORSUNUZ, HAC DÖNEMİ GEÇELİ ÇOK OLDU”
“Ayrıca Ferit Bey halkı böyle algılarla kandırıyorsunuz işte “Hac “ dönemi geçeli çok oldu .Hep eksik bilgilerle gazetecilik yapıyorsunuz. Sayın Kılıçdaroğlunun uçağına binen gazetecileri ve masraflarını da konuşmak isterim
/ ben masraflarımı ödemiştim / Ahh ahh…”



“GEL BİRLİKTE HATAY SOKAKLARINA ÇIKALIM”
Tartışma daha da uzadı. Ferit Demir, “Etik gazetecilik nasıl yapılır yada tarafsız gazetecilik nasıl yapılır bu konularda istersen sana bir süre ders verebilirim. Birşeyler öğrenebilirsin belki. Gazeteciliğine güveniyorsan gel birlikte Hatay sokaklarına çıkalım.Sahi gazetecilikte yandaşlık dışında bir başarın var mı?” ifadeleriyle Öztürk’ü eleştirmeye devam etti.




Öztürk de aynı şekilde yanıt vermeyi sürdürdü:



“BATIYORSUN SENİ SANA BIRAKIYORUM BÜYÜK GAZETECİ”
“Hatay’a beni bir sorsana… Ahhh ahh yanlış yoldasın . Yine eksik bilgi ve gözlemle bir şeyler yazmışsın. Batıyorsun seni sana bırakıyorummm büyük gazeteci . Aç da izle deprem yayınları nasıl yapılır halkın sesi nasıl olunur Hadi selametle.”




Tartışmanın devamı şöyle gerçekleşti:



“GAZETECİLİK SANA ÇOK UZAK FULYA”
Ferit Demir: Son olarak sana şunu söylüyorum : Benim gazeteciliğimi sorgulamak senin boyunu çok aşar. Bu meslekteki en önemli kriter mesleki başarı ödülleridir. Var mı böyle bir gazetecilik başarı ödülün. Sen bildiğin işi yapmaya devam et gazetecilik sana çok uzak Fulya…




“BAŞKAN BULMAK İŞİ SİZDE BEN GAZETECİYİM”
Fulya Öztürk: Elazığ depreminde çadırda kalan mağdur depremzedelere mutlumusunuz diyen halkın sorunlarından uzak birisiniz bence bana sataşmayın Gazeteciden çok Siyaset yapan sizsiniz Kemal Anadol yayınıma katılmış herkes gibi siz de bizi izlemişsiniz .Başkan bulmak işi siz de ben gazeteciyim.




“BİRAZ EDEP”
Yine uyarayım ben taş altında kalırım laf altında kalmam. Sataşana cevabımı veririm . Hele atıp tutan algıcıları hiç affetmem . Başka kapıyaa… Adam gibi eleştiri baştacı ama algılara pabuç bırakmam. Yeter milleti galeyana getirdiğiniz Allah’tan korkun biraz edep. Onları rezil etmek beni mutlu ediyor hepsinin foyası ortaya çıkıyooor.








Son güncelleme: 09:50 12.08.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı