• Turkhane Logo

Fenerbahçe’den tepki gören Adalet Bakanı Tunç geri adım attı

22:00 19 Mart 2024 Salı
Fenerbahçe’den tepki gören Adalet Bakanı Tunç geri adım attı





Fenerbahçe yönetiminin tepkisini çeken açıklamalarının ardından yeni bir açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Bizim futbolculara yönelik soruşturma açıldığına dair bir beyanımız söz konusu değil” dedi.



Süper Lig’in 30. haftasında olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının yankıları sürüyor.



Fenerbahçe’nin galibiyetinin ardından bordo mavili taraftarlar sahaya girerek galibiyet sevinci yaşayan Fenerbahçeli futbolculara yumruk yumruğa kavga etti.



TARAFTAR DA OLSA FUTBOLCU DA OLSA…



Olayın ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç’un “Taraftar da olsa futbolcu da olsa her iki taraf içinde bir suç işlenmişse soruşturulur” sözleri üzerine Fenerbahçe kulübünden açıklama geldi. Tunç, Sarı-Lacivertli kulübün açıklamasına yanıt verdi:



“Saldırıların ardından adli soruşturma hemen başlatıldı. Şu ana kadar 32 kişinin kimlikleri tespit edildi. Kamera görüntüleri izleniyor burada kimler kusurluysa Cumhuriyet Başsavcılığımızın yapacağı soruşturma sonrası ortaya çıkacaktır. Sporun kardeşlik olduğunu unutmamamız lazım.”



FUTBOLCULARA SORUŞTURMA AÇILMADI



Fenerbahçe kulübün yaptığı paylaşımın sorulması üzerine Tunç: “Orada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Bizim futbolculara yönelik soruşturma açıldığına dair bir beyanımız söz konusu değil. Sosyal medyadaki yapılan yanlış paylaşımlar sonucu oluşan bir yanlış anlaşıma olduğunu düşünüyoruz.”

Son güncelleme: 22:00 19.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı