• Turkhane Logo

Fahrettin Altun, Erdoğan'ı engellemeye çalıştı iddiası

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sezen Aksu için

18:25 22 Ocak 2022 Cumartesi
Fahrettin Altun, Erdoğan'ı engellemeye çalıştı iddiası
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sezen Aksu için

Erdoğanın, cuma namazı sonrası sanatçı Sezen Aksuyu Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir sözleriyle hedef almıştı. Erdoğanın sözlerinin medyada yer almasıyla ilgili olarak FOX TV ekranında dikkat çeken bir kulis bilgisi ortaya sürüldü.

Cuma namazını Üsküdarda bulunan Çamlıca Caminde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2017 yılında çıkardığı Şahane Bir Şey Yaşamak şarkısındaki sözler sebebiyle gündem olan sanatçı Sezen Aksuyu hedef aldı. Erdoğan, Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir dedi.
Erdoğanın sözleri tepki toplarken, FOX TVde yayınlanan Orta Sayfa adlı programda gazeteci Nevşin Mengü dikkat çeken bir kulis bilgisini paylaştı.
Nevşin Mengü, Erdoğanın Sezen Aksuyu hedef alan sözlerinin yayınlanmasını Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altunun engellemeye çalıştığını, bu nedenle sözlerinin yurttaşın cep telefonuyla çektiği görüntülerden yayıldığını iddia etti.
Mengü şöyle konuştu:
Çamlıca Camisinde yaptı Cumhurbaşkanı bu açıklamayı. Cuma sonrası. Dikkat ederseniz bir cep telefonu görüntüsü, dikey çekilmiş. Aslında Cumhurbaşkanını takip eden çok sayıda gazeteci var. Yani Cumhurbaşkanlığı muhabirleri var. Cumhurbaşkanının bütün programını takip ederler. Özellikle cuma günleri takip edilir Cumhurbaşkanı. Çünkü gelenek haline geldi, hep cuma namazı çıkışında açıklama yapar. Siyaset sorulur falan... Yalnız bugün bana gelen bilgi, cami içinde Cumhurbaşkanı bu açıklamayı yaptığı sırada gazeteciler bunu duyuyorlar. Fakat Cumhurbaşkanlığı Basın Müşaviri geliyor Arkadaşlar bunu yazmayın lütfen. Fahrettin Bey de yazılmasını istemiyor diyor.

Son güncelleme: 18:25 22.01.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı