• Turkhane Logo

Eski ‘kedicik’ anlattı: Tecavüze uğrayan kızlar var, ‘kedicik’ler çift silah taşıyor

Kamuoyunda ‘Adnan Hoca’ olarak bilinen Adnan Oktar’ın yanından geçen yıl ayrılan eski ‘kedicik’ Ceylan Özgül, “Defalarca tecavüze uğrayan kızlar var. ‘Kedicik’ler çift silah taşıyor” dedi.

18:35 11 Temmuz 2018 Çarşamba
Eski ‘kedicik’ anlattı: Tecavüze uğrayan kızlar var, ‘kedicik’ler çift silah taşıyor
Kamuoyunda ‘Adnan Hoca’ olarak bilinen Adnan Oktar’ın yanından geçen yıl ayrılan eski ‘kedicik’ Ceylan Özgül, “Defalarca tecavüze uğrayan kızlar var. ‘Kedicik’ler çift silah taşıyor” dedi.

Oktar ve bağlantılı olduğu 235 kişi hakkında çok sayıda suçtan gözaltı kararı çıkarılmış, çok sayıda kişi de gözaltına alınmıştı. Oktar ve diğer şüphelilere 30’a yakın suç isnat edilmişti.

AA’ya konuşan Özgül, 2006’nın sonunda gruba alındığını ve 10 yıl kaldıktan sonra 2017’de gruptan kaçtığını söyledi.

‘Defalarca tecavüze uğrayan kızlar var’


Orada kaldığı süre boyunca kendisine mahrem bilgilerin açılmaya başlandığını belirten Özgül, “Ben özellikle devlete saldıran, Türk devletinin bilgisi olmadan yurt dışında yapılan faaliyetleri fark ettim. Bu vicdanımı çok rahatsız etti, o şekilde kaçtım” dedi.ReklamÖzgül, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben çok idealist bir genç kızdım üniversite yıllarımda. Grupta anlatılan İslam ahlakını dünyaya hakim kılmak gibi bu ideallerin üzerinde çalışılacağına inanmıştım. Bu konuda kandırıldım açıkçası. O yüzden bu gruba katılmıştım. Bu örgütün iç yüzü gerçekten pislik dolu. Bakın 7, 10, 14 ve 17 yaşında kızlar burada tacize uğruyorlar. Defalarca tecavüze uğrayan kızlar var. Bu grup konusundaki bilgiler ortaya çıktıkça insanlar çok daha fazla bunları fark edecek. Halk bu konular açıldıkça hangi pisliklerden kurtulduklarını, sokaklarımızın neyden temizlendiğini daha iyi anlayacaklar. Bunlar teker teker ortaya çıkınca aslında Türk halkı gerçekten çok şaşıracak. Burada çok fazla müşteki var. Ben de bu müştekilerden bir tanesiyim. O yüzden de bunun ortaya çıkmasına hiç şaşırmadım.”

Kendisiyle birlikte gruptan ayrılan birkaç arkadaşının bildiklerini yetkililerle paylaştığını aktaran Özgül, şöyle devam etti: “İlk gördüğümde suç listesini ben de şaşırdım ama teker teker okuyunca aslında hepsinin doğru olduğunu anladım. Çünkü bunların büyük bir kısmı benim de şahit olduğum şeylerdi

‘Önceki yıllarda korunuyorlardı’

Geri adım attırmak amacıyla çeşitli yollara başvurduklarını savunan Özgül, “Ben ve benim gibi insanları korkutmak amacıyla bu yapılıyor. Bunun tek hedefi de sadece ben değilim. Oradaki diğer kadınlar ve genç kızlar. ‘Siz ayrılmaya kalkarsanız bizim de elimizde sizinle ilgili görüntü varsa bunları kullanırız, sizi mahvederiz, ailenizi mahvederiz’ demeye çalışıyorlar. Çünkü daha önceki yıllarda hem polisin içinde hem adaletin içinde onların üyeleri varken korunuyordu da bu adam. Neyse ki şu anda böyle bir durum olmadığı için bu şekilde bir sonuç alabildik” dedi.

Özgül, grubun içindeki kadınlar için kullanılan ‘kedicik’kelimesinin konuyu ‘hafifleştirdiğini ve şirinleştirdiğini’savunarak, “‘Kedicik’lerin büyük bir kısmının sokakta gezerken usulsüz yollardan alınmış çift silah taşıdığını insanlar bilmiyor. Bu kadınların kendilerinden küçük insanları yanlarında gardiyan olarak dolaştırdığını, doktora bile yanında götürdüğünü bilmiyor. Devlete karşı işlenen suçları, ajanlık suçlarını, taciz edilen 7, 10 yaşındaki çocukları oraya nasıl çektiklerini bilmiyorlar” diye konuştu.

‘Çok fazla firari olacak’

Eski ‘kedicik’ sözlerini şöyle bitirdi: “Hiçbir reklamın yayınlanmadığı bir kanalda insanların sadece dans etmesi ve bundan sürekli para kaybetmesi, böyle bir şey açıklanamaz. Bunun tek nedeni örgütü koruyan özel bir vitrin olması. Çok fazla firari olacaktır. Bu insanların görüldüğü yerlerde ihbar edilmesi konusunda halkımızı duyarlı olmaya çağırıyorum.”  / ADNAN OKTAR VE KEDİCİKLERE OPERASYON: 235 KİŞİ İÇİN YAKALAMA KARARI ADNAN OKTARIN MAL VARLIĞINA EL KONULDU

Son güncelleme: 18:35 11.07.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı