• Turkhane Logo

Erzurum Belediye Başkanı'ndan küfür savunması: Ağır tahrik vardı

Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, canlı yayında küfretmesine ilişkin İYİ Partili Melih Kırkpınar'ı suçlayarak, "Ağır tahrik vardı. Söylenen ifade muhatabıma yönelik değildir" savunmasını yaptı.

18:31 13 Eylül 2021 Pazartesi
Erzurum Belediye Başkanı'ndan küfür savunması: Ağır tahrik vardı
Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, canlı yayında küfretmesine ilişkin İYİ Partili Melih Kırkpınar'ı suçlayarak, "Ağır tahrik vardı. Söylenen ifade muhatabıma yönelik değildir" savunmasını yaptı.


AKPli Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınara canlı yayında hakaret edip küfretmesine ilişkin, Program konuğunun haksız ithamları ve ağır tahriki sebep olmuş olsa bile, söylenen ifade muhatabıma yönelik değildir açıklamasında bulundu.

Mehmet Sekmen, dün Erzurumun yerel televizyon kanalı ERK Haberdeki bir canlı yayında kendisini eleştiren İYİ Partili Kırkpınara, programa telefonla bağlanarak küfretmişti.


AKPli Sekmen, sosyal medya hesabından bugün yaptığı açıklamada tavrını şu sözlerle savundu: İnternet haber kanalındaki canlı yayın sırasında asla tasvip etmeyeceğim sözlerin ağzımdan çıkmasına program konuğunun haksız ithamları ve ağır tahriki sebep olmuş olsa bile, söylenen ifade muhatabıma yönelik değildir. 
 
ARZUM, ŞEHRİMİZİ KİME EMANET ETTİKLERİNİ GÖRMELERİDİR

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar ise Mehmet Sekmenin kendisine yönelik sözlerine, İnsani ve siyasi vicdana sığmayan sözler sarf etmiştir. Kendisine yakışan üslup bu olsa gerek, bizim siyasi ve insani üslubumuzda bu kelimeler yoktur. Sevgili yurttaşlarımızdan arzum, şehrimizi kime emanet ettiklerini görmeleridir karşılığını verdi. 

BİZ KUSUR ARAYAN SİYASETİ REDDEDİYORUZ

Kırkpınar, şunları söyledi:

Siyaset, bizler için vatana ve vatandaşa hizmet etme aracıdır. Bu yola çıkarken söz verdiğimiz gibi halkın içinde olacak ve sıkılmadan, yorulmadan çalışmalara deva edeceğiz. Diğer siyasi partiler bizim düşmanımız değil, rakiplerimizdir. Onların kusurlarını aramak gibi bir amacımız olmadı, olamaz. Biz, kusur arayan siyaseti reddediyoruz. Muhalefetin görevi halka yapılmayan hizmetleri tespit etmek, bunu kamuoyuna ve yetkililere bildirmektedir. Bu minvalde sürekli esnaf ve ilçe gezileri yapıp yurttaşın sıkıntılarını dile getiriyoruz. Bunu yaparken kulaktan dolma veya yanlış bilgileri kullanmıyoruz. Bizzat halkın dilinden kendi rızalarıyla aldığımız kayıtlardır.

Melih Kırkpınar, dün Erzurumun yerel televizyonu ERK Habere katıldı ve bölgedeki sorunlardan bahsetti. Programı izleyen Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen ise telefonla yayına bağlanarak İYİ Partili Kırkpınara hakaret etti.

Melih Kırkpınarın, Sayın Sekmen, haddini bil önce, adam gibi konuş şeklindeki uyarısından sonra Mehmet Sekmen, bu kez Kırkpınar’a p.....k diyerek küfür etti.

Son güncelleme: 18:31 13.09.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı