• Turkhane Logo

Erk Acarer: KKTC Başbakanı Saner'in görüntülerini izledim, pisliğin dibi

Erk Acarer, tutuklanan Halil Falyalı'nın elindeki kasetlerle siyasilere şantaj yaptığını ileri sürdü. Acarer kasetlerin Peker'in eline geçtiğini ve KKTC Başbakanı'nın videosunu izlediğini söyledi.

17:12 20 Ekim 2021 Çarşamba
Erk Acarer: KKTC Başbakanı Saner'in görüntülerini izledim, pisliğin dibi
Erk Acarer, tutuklanan Halil Falyalı'nın elindeki kasetlerle siyasilere şantaj yaptığını ileri sürdü. Acarer kasetlerin Peker'in eline geçtiğini ve KKTC Başbakanı'nın videosunu izlediğini söyledi.


Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından Sedat Pekerin iddiaları ile gündeme gelen ve geçtiğimiz günlerde bir darp ve zorla alıkoyma iddiası üzerinden polise teslim olan Halil Falyalıyla ilgili paylaşımlarda bulundu. Acarer, paylaşımında Falyalının cezaevinden çıkmak için bürokratlara ve siyasilere müstehcen kasetleri üzerinden şantaj yaptığı iddialarına yer verdi.

Acarer; iddialara göre Falyalının elindeki şantaj kasetlerinde yer alan isimlerden birinin KKTC Başbakanı Ersan Saner olduğunu belirtti.


Söz konusu videoyu izlediğini söyleyen ve KKTCde mide bulandıran işler oluyor ve maalesef bu işler hem KKTC Başbakanı hem de Türkiyeye uzanıyor diye yazan Acarer, Falyalı cezaevine gönderilmişti. Pazarlık başlattı. Beni çıkarın diye şantaj yapmaya başladı. İddiaya göre, bürokrat ve siyasilere müstehcen kasetleri üzerinden baskı yaptı ifadelerini kullandı.

Erk Acarerin paylaşımları şöyle:

1- KKTCde mide bulandıran işler oluyor ve maalesef bu işler hem KKTC Başbakanı hem de Türkiyeye uzanıyor. Şuradan başlayalım:

2- Halil Falyalı tutuklandı. (İlişkilerini biliyorsunuz.) Falyalının kardeşi ile iddia işi yapan Eray Kenanoğlu isimli kişi 3 sene önce silahlı saldırıya uğramıştı. Uyuşturucudan da Silivride kalmıştı.

3-Anladığımız kadarıyla Peker ifşalara başlayınca hem Falyalı hem de Türkiyenin baskısı ile silahlı saldırı dosyasındaki ifadesini değiştirdi, bir anda ve alakası yokken Peker yaptırdı dedi.

4- Burası dosyanın Peker ile ilgili tarafı. Fakat mide bulandırıcı yön şurada. Falyalı cezaevine gönderilmişti. Pazarlık başlattı. Beni çıkarın diye şantaj yapmaya başladı. İddiaya göre, bürokrat ve siyasilere müstehcen kasetleri üzerinden baskı yaptı.

5- İşte tam burada yandı gülüm keten helva. İddia odur ki bu kasetler hem siyasi hem de bürokratlara gönderilirken Pekerin yakınlarının eline geçti. Yine bunlarda Kıbrıs Başbakanı Ersan Sanerin de görüntüleri var. Pisliğin dibi.

6- Kıbrıs ve Türkiyedeki siyasi ve bürokratların kimlerle iş yaptığı, zaaflarını ve nasıl teslim olup uyuşturucu satıcıları ile pazarlığa oturduklarını görüyorsunuz. Gerçekten pisliğin dibi! Büyük bir kriz kapıda anladığımız kadarıyla.

Gelen sorular üzerine bir paylaşımda daha bulunan Erk Acarer, KKTC Başbakanı Ersan Sanerin yer aldığı müstehcen görüntüleri izlediğini belirterek Saner istifa etmeli ifadelerini kullandı.

Acarer, şu iddialarda bulundu: Videoyu izledim. Elbette özel hayatın gizliliği nedeni ile paylaşmayacağım. Bizi ilgilendirmez. Bizi ilgilendiren, TR-Kıbrıs ayağı. Ayrıca siyasilerin uyuşturucu tacirleri ile iş tutup onlara teslim olması. Mevkilerinizi, halkın teveccühünü lekelediniz. Başbakan Saner istifa etmeli. 

Son güncelleme: 17:12 20.10.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı