• Turkhane Logo

Erdoğan’ın yeni danışmanının “vamp fotoğrafları” sosyal medyada gündem!

Cumhurbaşkanlığı danışmanlığına getirilen Mariam Kavakçı, sosyal medyada paylaştığı vamp fotoğraflarla gündem oldu.

13:14 09 Ocak 2019 Çarşamba
Erdoğan’ın yeni danışmanının “vamp fotoğrafları” sosyal medyada gündem!
Cumhurbaşkanlığı danışmanlığına getirilen Mariam Kavakçı, sosyal medyada paylaştığı vamp fotoğraflarla gündem oldu.

Tayyip Erdoğan, Merve Kavakçı’nın kızı Mariam Kavakçı’yı Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı’na atadı.

Haberin duyulmasının ardından Mariam Kavakçı’nın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ve kendisinin hangi yeteneğe sahip olduğu, Erdoğan’ın kendisine neyi danışacağı tartışma konusu oldu.

/


Twitter kullanıcıları, Mariam Kavakçı’nın fotoğraflarıyla birlikte yaptıkları paylaşımlarda, söz konusu atamaya tepki gösterdi.

Zaytung’da yer alan bir haberde de “Saraya danışman olan Merve Kavakçı’nın kızı Mariam Kavakçı: Erdoğan sana neyi danışacakmış diyenler biraz olsun utanmışlardır umarım…” başlığıyla birlikte aşağıdaki fotoğraf paylaşıldı:


/

Mariam Kavakçı’nın sosyal medyada paylaştığı ve tepki çeken fotoğraflar şöyle:


/

/

/

Bir Twitter kullanıcısı, Mariam Kavakçı’nın Kur’an-ı Kerim’in üzerine ABD pasaportu koyarak çekip paylaştığı fotoğrafla birlikte, “Sabah akşam elinde Kuran sallayıp dinimize saldırıyorlar diyen Müslümanlar. Kuran üstüne ABD pasaportunu koyan Mariam Kavakçı’ya gık çıkarmıyorlar” diye yazdı.



/


Mariam Kavakçı, hükümete yakın medyada “konuşma dili patoloğu” ve “iş kadını” olarak tanıtılıyor. Kavakçı’nın araştırma alanları arasında dil işlemenin nörobiyolojik yönleri, motor-dil etkileşimleri, dil bozuklukları ve bunların genomik özellikleri bulunduğu ve 2017 yılında Texas Üniversitesi’nde İletişim Bilimleri ve Bozuklukları bölümünde yüksek lisans yaptığı belirtiliyor.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlıklarına Ahmet Minder, Muhammet Mücahit Küçükyılmaz, Mariam Kavakçı ve Serkan Taranoğlu atandı.
 

Son güncelleme: 13:14 09.01.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı