• Turkhane Logo

Erdoğan'ın sağ kolundan Hizmet'e mafya usulü tehdit

Zarrab davası üstünden Türkiye'deki 250 bin kişi ve onların 1 milyon akrabasını tehdit etti.

11:19 28 Kasım 2017 Salı
Erdoğan'ın sağ kolundan Hizmet'e mafya usulü tehdit
Zarrab davası üstünden Türkiye'deki 250 bin kişi ve onların 1 milyon akrabasını tehdit etti.

Recep Tayyip Erdoğanın metin yazarı, danışmanı ve AKP Milletvekili Aydın Ünal, Yenişafaktaki köşe yazısında devlet gücünü mafya usulü kullanabileceklerini açıkça ilan etti. 

ABDde süren Zarrab davasının sonuçları üzerine 18 maddelik bir yazı yazan Ünal, son iki maddeyi Hizmet Hareketine ayırdı. 

Ünal, Zarrab davası nedeniyle Türkiyede olan 250 binden fazla Hizmet gönüllüsüne hayatı daha da zorlaştırmak ifadesini kullandı.Bununla da yetinmeyen Ünal, mafya usulü olarak akrabaları da işin içine kattı.  

Ünal Hizmet Gönüllülerinin 1 milyona yakın akrabalarını da yaptığı tehdidin içine kattı. Bu da yetmedi Aydın Ünala ve dünyadaki Hizmet gönüllülerini de tehdidine dahil etti.

Aydın Ünalın yazısının 17 ve 18. maddeleri şöyle:

17. Fetullah Gülen’in hırsı, epey bir zamandır aklının önünde. Kendi duygularını tatmin etmek, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dan intikam almak hırsıyla Zarrab davasında ABD’ye ajanlık yoluyla lojistik destek sağladı ve sağlıyor. Oysa Türkiye’de “aklı olmayan”, kaçmayan ve kaçamayan 250 binden fazla F..Ö’cü ve onların 1 milyona ulaşan aileleri var. Zarrab davası Türkiye’deki F..Ö’cülerin şartlarını doğal olarak daha da zorlaştırır.

18. Zarrab davasının Türkiye’ye yönelik siyasi bir saldırı olarak kullanılması hem Türkiye’deki, hem dünyadaki F..Ö’cülerin huzurlarını bugünkünden daha fazla zora sokar.

Son güncelleme: 11:19 28.11.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı